2777
2789
عنوان

حجامت آلرژی

3111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

وقتتون بخیر

کسی هست که به شدت آلرژی داشته باشه یعنی عطسه های زیاد و ابریزش و... که حجامت آلرژی کرده باشه و خوب شده باشه؟

یا غیراز حجامت کار دیگه ای هم کردین ک خوب شده باشین؟

خواهش میکنم بگین... خیلی اذیتم میکنه😥😥😥

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم خیلییی شدید زیر درخت گردو بهار و پاییز نمیتونستم برم واکسن زدم اول تست دادم به چی الرژی دارم ۲ تاش شدید بود واکسن اونارو برام زد خوب شدم الان 

اها یه سوالم بپرسم بعضی از خوراکیا رو میخوری الرژیت زیاد میشه مثل خارش بگیری و اینا ؟

من داشتم خیلییی شدید زیر درخت گردو بهار و پاییز نمیتونستم برم واکسن زدم اول تست دادم به چی الرژی دار ...

نه خارش اصلا... با غذا هم مشکلی ندارم

کلا از خواب ک پا میشم عطسه هام شروع میشه

چ مدت طول کشید تا خوب بشی؟

نه خارش اصلا... با غذا هم مشکلی ندارم کلا از خواب ک پا میشم عطسه هام شروع میشه چ مدت طول کشید ت ...

کوچیک بودم من یادم نیس درخواستمو قبول کن از مامانم بپرسم میگم بهت حتما 

شما انجام دادی؟ هر حجامتی نه... حجامت مخصوص الرژی

هیچ نوع حجامتی هیچ تاثیری نداره 

نمیدونم شما جز کدوم دسته هستید اما این صحبت یک متخصص طب سنتی هست که حجامت از هر نوعی را رد میکنه 

و  چندین مقاله انگلیسی معتبر علمی رو به اشتراک گذاشت که اثبات میکرد که حجامت هیچ فایده ای نداره

ممکنه خیلی ها بیان و از تجربیات مفید بودن حجامت برا خودشون بگن از درد عضلات تا فشار بالا و و و 

این شمایید که باید انتخاب کنید اثبات علمیو باور کنی یا تجربه شخصیو 

من انتخابم علمه 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
هیچ نوع حجامتی هیچ تاثیری نداره  نمیدونم شما جز کدوم دسته هستید اما این صحبت یک متخصص طب سنتی ...

خب حجامت هم بر پایه علمه...

مواد الرژی زارو به شکل حجامت وارد بدن میکنن... ینی همون کاری ک ت واکسن میکنن منتهی سرعت حجامت خیلی بیشتره

بهرحال ممنون از وقتی ک گذاشتی

من داشتم خیلییی شدید زیر درخت گردو بهار و پاییز نمیتونستم برم واکسن زدم اول تست دادم به چی الرژی دار ...

عزیزم تورو خدا پیامم رو میخونی جواب بده 

بخدا دارم میمیرم از حساسیت و خارش

شما خارش داشتی؟ 

من بیماری دارم و به داروی اون بیماری حساسیت دارم جایگزین هم نداره توروخدا اگه برات ممکنه بگو چطور بودی و جطوری بهت واکسن زدن

عزیزم تورو خدا پیامم رو میخونی جواب بده  بخدا دارم میمیرم از حساسیت و خارش شما خارش داشتی؟ ...

سلام عزیزم من یه سری خوراکیارو میخوردم اره خارش هم میگرفتم مثلا موز مامانم کاسنی میداد بهم بهتر میشد راستش درباره دارو اطلاعی ندارم ولی واکسنایی که زدم واقعا خوب بود الان خیلی خوبم چطوریشم خب من تست دادم دوتاش شدید بود واکسن اونارو زد برام یه دوره داره مثلا یه ساله اولا هر هفته بعدش ماهی یکی 

امیدوارم زودتر خوب شین بازم سواای بود بپرسید ♥️

سلام عزیزم من یه سری خوراکیارو میخوردم اره خارش هم میگرفتم مثلا موز مامانم کاسنی میداد بهم بهتر میشد ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت❤️

الان اون خوراکیارو مبتونی بخوری با واکسن؟ یا کلا کنارشون گذاشتی!! 

چون من باید دارومو مصرف کنم

مرسی عزیزدلم از راهنماییت❤️ الان اون خوراکیارو مبتونی بخوری با واکسن؟ یا کلا کنارشون گذاشتی!!  ...

من به موزو گردو و بادمجون حساسیت داشتم موزو هیچوقت نخوردم چون خیلی حالم بد میشه ولی دوتای دیگه بعد واکسن اوکی شد

هستی جان آلرژی از اشتباه سیستم ایمنی بدن هست و به غذاهایی مثل بادمجون، گوجه، کره بادوم زمینی و گره گل و چیزای دیگه واکنش نشون میده.

پس باید برنامه بدن عوض بشه. من یه روش جالب ذهنی رو دیدم که برای درمان حساسیت عالیه لینکشو برات پایین میذارم

درمان آلرژی

من به موزو گردو و بادمجون حساسیت داشتم موزو هیچوقت نخوردم چون خیلی حالم بد میشه ولی دوتای دیگه ...

سلام عزیزم کجا تست الرژی دادی من هر چی میرم دکتر برام نمینویسه فقط اسپری میده