2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری،،کمک لطفا

204 بازدید | 17 پست

من عفونت شدیدی دارم،شش ماهه باردارم عفونتم ادراری و واژن خیلی شدید شده همراه با ترشحات سبز و بوی نامطبوع همه کار هم می کنم اما نمی دونم چرا خوب نمی شه می ترسم کلیه هامو درگیر کنه به من کمک کنید

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻

منم داشتم رفتم دکتر قرص داد خوب شدم دکتر رفتی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب زیاد بخور زیادااااا

تو خونه با یه دامن بدون لباس زیر بگرد

اگ واسه معدت بد نیست روزی یه قاشق ابلیمو بخور

دود عنبرنسارا خیلی خوبه

رابطه رو حذف کن فعلا

بعد دستشویی خودتو با سشوار خشک کن

خودتو مرتب شیو کن مو زائد خودش عفونت میاره

همینا رو میشه توصیه کرد فعلا

دکترم برو ببین اون دارویی میتونه بده

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
منم داشتم رفتم دکتر قرص داد خوب شدم دکتر رفتی

آره رفتم

یه دوره مترونیدازول داد

یه دوره سیفیکسیم

یه دوره پماد

یه دوره هم قرص واژینال

خودمم با نمک و سرکه میشستم خودمو یه مدت اصلانه اصلا خوب نشدم نمیدونم چیکار کنم دیگه

دکترمم گفت والا به غیر از این داروهایی که هر بار برات نوشتم دیگه دارویی برا عفونت زن باردار نیست

دکنر به من پماد واژینال داد ولی من عفونتم کم بود استفاده نکردم

ولی اگه اینجور ک میگی عفونت داری حتما دکتر برو تا خوب شی عفونت زیاد کیسه ابتو باز میکنه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
آره رفتم یه دوره مترونیدازول داد یه دوره سیفیکسیم یه دوره پماد یه دوره هم قرص واژینال خودمم با ...

منم سفکسیم استفاده کردم ۱۰ روز الان اومدم دوباره ازمایش دادم ببینم خوب شد یا نه ولی خب درد وخارش سوزشم خوب شده حتما دیر مراجعه کردی باید همون اول که نشانه عفونت دیدی سریع می رفتی دکتر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4293370/فقط-بیا-آرزوتوهاتو-بنویس-و-برو

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
اب زیاد بخور زیادااااا تو خونه با یه دامن بدون لباس زیر بگرد اگ واسه معدت بد نیست روزی یه قاشق ابل ...

مرسی حمیرا جون

والا همش با دامنم شورتم اصلا پام نمیکنم

ابلیمو برا کدومش خوبه؟!

والا دیگه خسته شدم دکترمم گفت همه داروهارو نوشتم با هرکدوم خوب نشدی دیگه دارویی نیست که بدم بت....

با تیغ تمیز کنم؟!موردی نداره؟!

قبلا با واحبی میکردم

نمیدونم چیکار کنم دیگه😔😞

اب زیاد بخور حتما با اب گرم بدنتو بشور  نزدیکی اصلا نداشته باش  مواظب باش عفونت زیاد کیسه ابو پاره می کنه حتما پی گیر باش