2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر کرونا

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

منطقیه. 

کرونا تاثیراتی داشته ضمن اینکه مشتریهای جدید اینترنتی زیاد شدن و کنسلی زیاد داشتن براشون صرف نمیکرد دیگه هزینه بسته بندی و پیک 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

رمز  پویا که به دیجی کالا ربطی نداره تمام بانکها دیگه بدون رمز پویا اجازه تراکنش نمیدن

واسه پرداخت آنلاین هم فعلا کرونا رو بهونه کرده

ما که هنوزم ازش راضی هستیم به حدی کولر رو حتی از دیجی سفارش دادیم😄😄

تو این اوضاع دیگه‌نمیخواد هی بری بازر بچرخی

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

نه دیگه پرداخت در منزلو برداشت.اینم دید مردم نمیتونن برن بیرون مجبورن اینترنتی بخرن داره ماهی میگیره.بعد انقدر عوضیه که ارسال رایگانش رو هم کرد تا ۲۰۰ تومن.

نه دیگه پرداخت در منزلو برداشت.اینم دید مردم نمیتونن برن بیرون مجبورن اینترنتی بخرن داره ماهی میگیره ...

من از دیجی کالا طرفداری نمیکنم ولی هزینه های پست خیلی گرون شده

من یه کاغذ رو واسه شهر کناریمون که ۲ساعت فاصله ست پست کردم ۲۰تومن شد!!!

حالا این بدبخت که خیلی کمتر میگیره تازه واسه حجم خیلی زیاد و مسافت های طولانی

ن من زنگ زدم گفت پویا میخاد

خب دیگه رمز پویا میخواد که بتونی تراکنش بانکی انجام بدی این دست دیجی نیست قانون پولی و بانکی کشوره 

رمز  پویا که به دیجی کالا ربطی نداره تمام بانکها دیگه بدون رمز پویا اجازه تراکنش نمیدن واسه پر ...

شما وضعتون خوبه ما تا ته و کف بازار بانه و گمرک رو درنیاریم ولکن نیستیم😂😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ن من زنگ زدم گفت پویا میخاد

زیر ۱۰۰ رمز پویا نمیخواد

شما وضعتون خوبه ما تا ته و کف بازار بانه و گمرک رو درنیاریم ولکن نیستیم😂😂😂

بابا کولر آبی که بانه و گمرک نداره تولید داخله😂😂😂

ببین وضع کی خوبه که‌کولر گازی میخره

بابا کولر آبی که بانه و گمرک نداره تولید داخله😂😂😂 ببین وضع کی خوبه که‌کولر گازی میخره

هااا ازاون نظر😑😂