2777
2789
عنوان

پیدا شدن عقرب

522 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ما خونمون اهوازه امروز صبح یه عقرب بی جون تو خونه دیدم مشکی بود خیلی دارم میترسم بنظرتون همون یدونه بوده؟وقتی بهش دست زدیم حرکت کرد بعد کشتیمش انگار مریض بود نمیدونم اما ما محلمون کثیف نیست فقط چند روز مسافرت بودیم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حسم میگه ب خاطر بارونه..اونجاها بارون نیومده؟؟من حس میکنم همه جک وجونورا بعد بارون پیداشون میشه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

شاید در و پیکر جایی یه کوچولو باز بوده عقرب سیاه شنیدم خیلی سمی هست یه سم هست به نام سم کامن که برای دفع هر حشره ای عالیه حالا نمیدونم رو عقرب اثر بزاره یا نه ولی جلو ورودی های خونه و چهارچوب پنجره یا هرجایی که احتمال میدی ازش بیاد بزن از روش رد بشه هم حتی اگه نمیره سست و بیحال میشه فقط دست خیس به جاهای سمی نزنین یا اگه زدین بشورینش خدای نکرده مسموم نشین

سلام عزیزم کجایی اهواز هستین کلا ما شهرمون پر عقرب سیاه بزرگ خطرناک نیست ولی دردناک عقرب سیاه کوچیک و زرد و رنگ هایی دیگه خطرناک بخصوص زرد دور از  جون همه ادم میکشه طوری که خود ادم نمیفهمه چه بلایی سرش اومده حتما خونه رو سمپاشی کنید ممکنه خونه اتون لونه عقرب داشته باشه وزیاد باشن هوا داره گرم میشه بخصوص ما که جنوبیم و طبیعی عقرب و...از لونه هاشون میان بیرون مواظب خودتون باشین .

عقربه بی جون نبوده احساس خطر ک میکننداینمدلی میشن منم دیروز یه عقرب رو کشتم البته توکوه

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
حسم میگه ب خاطر بارونه..اونجاها بارون نیومده؟؟من حس میکنم همه جک وجونورا بعد بارون پیداشون میشه

نمیدونم چند روز رفته بودیم مسافرت همسرم میگه با وسیله های خودمون اومده اخه خونمون بالاست و جای نفوذیم نداره