2777
2789
عنوان

بعد از سزارین

243 بازدید | 28 پست

خانما من پنجشنبه ظهر سزارین شدم راه میرم کلی درد دارم 

کیا تجربه سزارین دارن  چکار کردین زود سرپا شدین 

وچقدر طول کشید زخم رحمتون خوب شد و سرپا شدین کمی تونستید بی درد راه برید 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

من روز سوم که باید بچه رو می بردم غربالگری سه روزگی کاملا سرپا بودم فقط موقع بلند شدن درد داشتم 

بعد ۵ روز دیگه کاملا اوکی میشی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امروز ۱۳ روزه . بعد ۵ روز سرپا میشی

نفخ شکمم گرفتم چکار کنم هیچی نمیخورم میترسم شکمم کار کنه از درد مطمعنی پنج روزه سرپا میشم؟!از داخل درد داره زخمم

من روز سوم که باید بچه رو می بردم غربالگری سه روزگی کاملا سرپا بودم فقط موقع بلند شدن درد داشتم  ...

منم بلند شدن درد دارم و شکمم سنگینه شکمم میگیرم دردش کمتر میشه وقتی میکشمش بالا

استراحت کردن هم خیلی موثره بچه رو هم زیاد بغل نگیر فقط موقع شیر دادن. راه رفتن هم خیلی خوبه دکتر من که میگفت زیاد راه برو هم شیرت اضافه میشه هم اینکه جای بخیه هات زودتر خوب میشه 

استراحت کردن هم خیلی موثره بچه رو هم زیاد بغل نگیر فقط موقع شیر دادن. راه رفتن هم خیلی خوبه دکتر من ...

یسوال من فشار میدم چند قطره شیر میاد ولی پسرم سینمو میچسبه میمیکه شک میکنم شیر داره میاد اخه خودم با زور دست میگیرم ولی پسرم ۲۰ دقیقه دردناک مک میزنه

راه رفتن خیلی خوبه، من ک از روز سوم خوب شدم، مامانم روز هفت ولم کرد رفت، کارای بچرو خودم انجام میدادم، ولی من زیاد راه نرفتم یکم بخیم گوشت اورد ک دکتر ی پمادی داد یخورده درستش کرد، تا میتونی راه برو و بخواب، زیاد نشین

راه رفتن خیلی خوبه، من ک از روز سوم خوب شدم، مامانم روز هفت ولم کرد رفت، کارای بچرو خودم انجام میداد ...

اخه به بچم هی میخوام شیر بدم میششینم چکار کنم؟

یسوال من فشار میدم چند قطره شیر میاد ولی پسرم سینمو میچسبه میمیکه شک میکنم شیر داره میاد اخه خودم با ...

با دست شیر دوشیدن ملاک نیست منم همین مشکلو داشتم پسرمو که بردم دکتر اطفال گفتم من میدوشم چند قطره بیشتر نمیاد ولی پسرم کامل چهل دقه میک میزنه دکتر خندید گفت ربطی نداره مهم وزنگیری بچه است حالا پسر من اونقد توپولو بود که نگو 

با دست شیر دوشیدن ملاک نیست منم همین مشکلو داشتم پسرمو که بردم دکتر اطفال گفتم من میدوشم چند قطره بی ...

اها یعنی وقتی میمکه میاد ؟من منطورم اینه که نمیاد ازش شیر حس میکنم وقتی خودم با زور دست در میارم

با دست شیر دوشیدن ملاک نیست منم همین مشکلو داشتم پسرمو که بردم دکتر اطفال گفتم من میدوشم چند قطره بی ...

همش میگم شاید علکی میک میزنه و گشنشه