من روز سوم که باید بچه رو می بردم غربالگری سه روزگی کاملا سرپا بودم فقط موقع بلند شدن درد داشتم
بعد ۵ روز دیگه کاملا اوکی میشی
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
استراحت کردن هم خیلی موثره بچه رو هم زیاد بغل نگیر فقط موقع شیر دادن. راه رفتن هم خیلی خوبه دکتر من که میگفت زیاد راه برو هم شیرت اضافه میشه هم اینکه جای بخیه هات زودتر خوب میشه
راه رفتن خیلی خوبه، من ک از روز سوم خوب شدم، مامانم روز هفت ولم کرد رفت، کارای بچرو خودم انجام میدادم، ولی من زیاد راه نرفتم یکم بخیم گوشت اورد ک دکتر ی پمادی داد یخورده درستش کرد، تا میتونی راه برو و بخواب، زیاد نشین
یسوال من فشار میدم چند قطره شیر میاد ولی پسرم سینمو میچسبه میمیکه شک میکنم شیر داره میاد اخه خودم با ...
با دست شیر دوشیدن ملاک نیست منم همین مشکلو داشتم پسرمو که بردم دکتر اطفال گفتم من میدوشم چند قطره بیشتر نمیاد ولی پسرم کامل چهل دقه میک میزنه دکتر خندید گفت ربطی نداره مهم وزنگیری بچه است حالا پسر من اونقد توپولو بود که نگو