2777
2789
عنوان

به نظرتون

103 بازدید | 15 پست

من خونم از هیچ جا ورودی نداره نه پنجره نه چاه نه شومینه 

پنجره توری فلزی داره پیچ شده 

شومینه هم از بالا نایلون بستم هم از پایین توشو توری زدم 

۸ سالم هست تو این خونه ام حالا دو هفته ای سوسک ریز میاد تو آشپز خونه از کجا آخه 

تو روز اصلا نیست نصف شب میان 

الان رفتم سحری بخورم زهرمارم شد آخر پشیمون شدم ...

😤😤😤😤

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سمی برای این ریز ها خوبه  از عطاری بگیرم یا داروخانه ؟  دوتا هم بچه دارم باید جایی بر ...

سم کامن بگیر سوپرمارکت داره،خونه ماهم ازهمین سوسک ریزهاداشت

سه بار توسه ماه یعنی ماهی یه بار همین سم روبزن خیلی بوداره خونه نمون دروپنجره هارو هم کامل ببندهرجاروفکرمیکنی داره بزن

من انجام دادم دیگه یدونه هم ندیدم راحت شدم

سوسک ریز انگاری بچه هاشونن قبلا سوسک بوده خونت جدیداازتخم بیرون اومدن

نداشتم اصلا ...تعجبم از اینه که چه جوری اومدن .

کابینت ها هم همه چوبه خدا رحم کنه فقط سریع باید جلوشونو بگیرم 

چه سمی برای این ریز ها خوبه  از عطاری بگیرم یا داروخانه ؟  دوتا هم بچه دارم باید جایی بر ...

اشپز خونه ما هم خیلی سوسک داشت اسمشو یادم نیست ولی خیلی تاثیر داشت با اب قاطیش کردیم زدیم پشت یخچال و فریزر  و گوشه های دیوار دیگه از اون به بعد سوسک ندیدیم

ازعطاری پودرسم مورچه بگیر کلا واسه حشرات...دورتادورخونه بریز اولش بد بعد دیگه خطرش میره هرچی هم باشه مشکلی نداره حتی اون سوسک های خیلی خیلی بزرگ رو هم میکشه 

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
نداشتم اصلا ...تعجبم از اینه که چه جوری اومدن . کابینت ها هم همه چوبه خدا رحم کنه فقط سریع باید جلو ...

احتمال زیاد ازسینک من جلوچشم خودم یه سوسک بزرگ اومدبیرون بعدش دریچه واسه سینک خریدم حل شدخداروشکر

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.