2821
2789
عنوان

تست شخصیت

262 بازدید | 29 پست

فرض می کنیم که شما متولد 29 اردیبهشت 1364 هستید. اردیبهشت ماه دوم سال است پس:

9=1+8=18=5+9+3+1=1395=1364+2+29

شماره تولد 9 است و اکنون می توانید آنچه راکه مربوط به این شماره است با خود مطابقت دهید.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

'یک' ها پایه و اساس زندگی هستند. مدام عقیده های تازه و بدیع دارند و این شرایط در آن ها طبیعی است. مدام دوست دارند تمامی کارها و مسایل بر حول محوری که آن ها می گویند و تعيين می کنند در گردش باشد و زیرا مبتکر هستند، گاهی خود خواه می شوند. با این حال' یک' ها به شدت صادق و وفادارند و به خوبی مهارتهای سیاسی را یاد میگیرند. مدام دوست دارند حرف اول را بزنند و غالبا رهبر و فرمانده هستند، زیرا عاشق این هستند که' بهترین' باشند. در استخدام خود بودن و برای خویش کار کردن بزرگ ترين کمک به آنهاست ولی باید یاد بگیرند عقیده های افراد دیگر ممکن است بهتر باشد و باید با رویی گشوده آن ها را هم بشنوند.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

'دو' ها سیاست مدار به دنیا می آیند! از احتیاج افراد دیگر خبر دارند و غالبا قبل از سایرین به آن ها فکر می کنند. اصلاً تنهایی را دوست ندارند. دوستی و همراهی با افراد دیگر برای شان بسیار مهم است و میتواند آن ها را به موفقیت در زندگی رهنمود سازد. اما از سوی دیگر، اگر در دوستی با کسی حس ناراحتی کنند ترجیح میدهند تنها باشند. از آنجایی که ذاتا خجول هستند باید در تقویت اعتماد به نفس خویش سعی کنند و با استفاده از لحظه ها و فرصت ها آن ها را از دست ندهند.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

'سه' ها ایده آلیست هستند، بسیار فعال، اجتماعی، جذاب، رمانتیک وبسیار صبور و پر تحمل .خیلی کارها را با هم آغاز می کنند ولی تمامی آن ها را پیگیری نمی کنند. دوست دارند که افراد دیگر شاد باشند و برای این کار تمام سعی خویش رابه کار می گیرند. بسیار محبوب اجتماعی و ایده آلیست هستند ولی باید یاد بگیرند که دنیا را از دید واقعگرایایه تری هم ببینند.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

' چهار' ها بسیار زودرنج و سنتی هستند. آن ها عاشق کارهای روزانه، روتین و پیرو نظم و انضباط هستند و تنها زمانی وارد عمل میشوند که دقیقا بدانند چه کاری باید انجام دهند. به سختی کار و سعی می کنند. عاشق طبیعت و محیط خارج از خانه هستند. بسیار مقاوم و با پشتکار هستند. ولی باید یاد بگیرند که انعطاف پذیری بیشتری داشته و با خویش مهربانتر باشند

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
ینی چی متوجه نشدم 

روز و‌ ماه و سال تولدت رو جمع کن

بعد رقم های عددی که به دست آوردیو جمع کن

انقد جمع کردن رقم ها رو ادامه بده تا بشه تک رقمی

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز