2777
2789
عنوان

سهام عدالت

205 بازدید | 10 پست

خانمابایدچیکارش کنیم.میگن بایدبریددوباره ثبت نام کنید.بعدمثلابخوام بفروشم بایدچ کنم.واینکه بفروشم بهتره یانه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

سوال منم هست

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول نقد که‌نمیدن فروختن به معنای وارد کردن پولت در بورسه

اگه تو کار بورسی اره انتقال بده با هاش کار کن که چرخ اقتصاد مملکت‌می چرخه پول شما هم ارزشش میره بالا وسود دهی هم داره

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

عجله نکنین ...مثل همون رمز پویاست که ملت کلی بدبختی کشیدن الان با یه اس درستش کردن 

به طور خودکار مجبور میشن به هرکس یه کدبورسی بدن صبر کنین الان همه کارگزاریا هنگ کردن

ثبت نام دوباره نداره برای فروشش باید کد بورسی داشته باشی

چطوری تهیه کنم.بعداگه بزارم مثل قبل بمونه ایاضررمیکنم.مثلاهمون دم عیدیه پولی بعنوان سودبرام بریزن.این سهام هم سرجاش باشه.واینکه ازکجابفهمم ۵۰۰تومنیه یا۱تومنی

پول نقد که‌نمیدن فروختن به معنای وارد کردن پولت در بورسه اگه تو کار بورسی اره انتقال بده با هاش کار ...

اصلاازبورس سردرنمیارم.اخه فک میکردم پول نقدمیدن مثلاسهاموبفروشم

پول نقد که‌نمیدن فروختن به معنای وارد کردن پولت در بورسه اگه تو کار بورسی اره انتقال بده با هاش کار ...

اگه تو وار بورس نباشم چه کنم پول لازم دارم بهم میدن یا نه نمیشه دس زد و نقد ی گرفت

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
چطوری تهیه کنم.بعداگه بزارم مثل قبل بمونه ایاضررمیکنم.مثلاهمون دم عیدیه پولی بعنوان سودبرام بریزن.ای ...

باید وارد سایت samanese بشی و اونجا کد ملیتو بزنی و بهت میگه ک سهامت چقدره

و اگر میخوای بفروشی سهامت رو باید از طریق سجام اقدام ب دریافت کدبورسی کنی و بری پشخوان و بعد برات کد میاد ک باهاش میتونی توی بورس فعالیت کنی

اگرم نفروشی سهامت مثل قبل سالیانه بهش سود تعلق میگیره 

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
اگه تو وار بورس نباشم چه کنم پول لازم دارم بهم میدن یا نه نمیشه دس زد و نقد ی گرفت

نمیدونم؟فردا بزنگ سهام عدالت شهرتون سوااال کن

اصلاازبورس سردرنمیارم.اخه فک میکردم پول نقدمیدن مثلاسهاموبفروشم

بیا تو سایت یاد بگیررر سواد ابتدایی داشته باشی سردر میاری