2777
2789
آها فکر کردم منظورت ازین آرد شیرینیا مارک گلها رو میگی😄 منم حلوا کمرنگ دوست دارم ولی راستش احساس می ...

نه ارد گلها یه نوع ارده من بیشتر اوقات از لوازم قنادی فروشی پیدا می کنم خیلی نرم و لطیفه دونه هاش خیلی ریزه مثل ارد گز اری اونجوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیستم. چون من کلا آب خیلی نمیریم. و حلوا هام خوشمزه میشه. بوی گلاب هم خیلی دوست ندارم

میشه شما هم بگی چجوری درس می کنی منم حلوا هام خوشمزس ولی یه بار تو یه ختم یه حلوا خوردم ۲ سال پیش هنوز طعمش یادم نرفته لطافتش زیر زبون دون دون بود عالی بود ولی چون فردی که حلوا درست کرده بودو نمیشناختم روم نشد ازش بپرسم زنعموی دوستم بود دوستمم انقدر بی زبونه هر چی بهش می گم بپرس قبول نمی کنه😂

میشه شما هم بگی چجوری درس می کنی منم حلوا هام خوشمزس ولی یه بار تو یه ختم یه حلوا خوردم ۲ سال پیش هن ...

من مثل بقیه. بعضی ها اول روغن و آرد رو میریزن. اگر حوصله شون نکشه برای سرخ شدن. بع۲ی ها اول آرد رو سرخ میکنن نزدیک به اتمام سرخ شدن روغن میریزن شربت هم که مثل بقیه آب و زعفرون و شکر و گلاب. میزارم جوش مباد. وقتی جوش اومد خاموش میکنم. میزارم کنار. وقتی آرد هم آماده شد آروم آروم میریزم اول با شعله خاموش چون بخارش دست رو بد میسوزونه. بعدش هم که زیرش رو روشن میکنم هم میزنم. اگر روغن احساس کنم کم باز اضاف میکنم