بر حلوا یک لیوان آرد یک لیوان شکر یک لیوان آب میخواد آرد سنگک برا حلوا بهتر درمیاد من همیشه ۳آرد درست میکنم نصف لیوان آرد گندم نصف لیوان ترکیب آرد برنج و آرد نخود محشر میشه یبار امتحان کنید فقط اول آرد گندم تفت بخوره بعد آرد برنج بعد ارد نخودچی بعدشم الکش کنی دوباره بریزی تو تابه و روغن مایع و کره یا روغن حیوانی بزنی مقدار روغن بستگی به آردت داره بعد خوب سرخش کنی بعدشم که شربت میریزی برا شربتم که اب و گلاب و شکر زعفران و هل قاطی میکنی رو حرارت تا شکر حل بشه
۲۰۰ گرم ارد گلها فقط از خامی در بیاد ۷۰ گرم کره ۱ لیوان اب و نصف لیوان شکر هم میزارم جوش بیاد مثل اب مربا اونجوری بشه زیاد نزارید که بعدش شکرک ببنده طعمش عالیه یه کوچولو هم زعفران ولی رنگش کمرنگ به درد مجلس نمی خوره ولی واقعا خوشمزه تر از این نخوردم همسایم شمالیه اون بهم یاد داده
خب میدونی دلیلش چیه که میگی کمرنگه یا دون دون نیست به خاطر آردته برا حلوا آرد سنگک استفاده کن خیلی ع ...
نه اینی که کفتم ارد گلها مخصوص شمالیاس باید با این ارد باشه کمرنگ هم باشه یعنی نمی زارم بو داده شه همین که از خامی در اومد موادو اضافه می کنم کلا شمالیا نمیزارن اردشون تف زیاد بخوری از حلوای قهوه ای خوششون نمیاد میگن ارد سوخته البته بنا به گفته همسایم بعضی اوقاتم به جای شکر شیره میریزن