2777
2789
عنوان

عشق مهمه يا پول؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه دیگه پول حالا عشقم خوبه ها.ولی از پول نمیشه گذشت🙂

تو هیچی هم نمیگفتی نام کاربریت حرف میزد باهامون 😁😁😁😁

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی🍁🍁🍂🌾دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود☔🍁🍁دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد🌹

عشق اگه عشق واقعی باشه با هیچ چیزی خریدنی نیست حتی با پول خیلیا پول دارن ولی عشق و آرامش ندارن ولی خیلیا هم با همون پول بخور و نمیر با یه دنیا عشق کنار هم خوشبختند بعضی چیزها رو نمیشه با پول مقایسه کرد و خرید مثل عشق مثل اصالت ک باید توی وجودت باشه

😂 خاستم بیشتر شفاف سازی کنم

😂خو

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی🍁🍁🍂🌾دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود☔🍁🍁دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد🌹
شغلش چيه؟؟ جاي پيشرفت داره؟؟ پشتوانه مالي داره؟؟ خودت دوسش داري؟؟

تو اسنپ كار ميكنه

ولي خب ميگه درامدم اونقد خوب نيست

خيليم به فكر پيشرفت نيست ظاهرا

وضع مالي خانواده ي خودم خوبه

موندم چيكار كنم

من كسي رو ميشناسم كه هيچي نداشتن اول زندگي ولي خييلي خوش بودن دوتايي مثلا ميرفتن بيرون پول نداشتن برن رستوران غذا ميبردن از خونه بيرون ميخوردن 

مثلا يادمه ميگفت ٥ ميليون بدهكار بوديم بعد مثلا ١٠٠ تومن پول ميومد دستمون ميرفتيم بيرون شام ميخورديم كلي ميخنديديم و استرس داشتيم مارو ببينن ( به باباي پسره بدهكار بودن) بگن شما كه بدهكاريد بيخود اومديد بيرون شام 

خلاصه كه هميشه خوش بودن 

معناي زندگي خيلي عميق تر از اين حرفاست 

من كسي رو ميشناسم كه هيچي نداشتن اول زندگي ولي خييلي خوش بودن دوتايي مثلا ميرفتن بيرون پول نداشتن بر ...

اره درسته حرفت

ولي خب تو اين اوضاع اقتصادي

سخته به اوني كه وضع ماليش اوكي نيست بله بگي