وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
من خونم دوبلکسه،اگه میخوای درست کنی حتما یه اتاق پایین بذار.من همه اتاقا بالاس سختمونه هی بریم بالا بیایم.مخصوصا با داشتن بچه کوچیک
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
منم دقیقا مشکل شمارو دارم چند وقته منو دخترم پایین میخوابیم اخه از شیر گرفتمش و باید نصف شب براش شی ...
اره عزیزم خیلی سخته
اوایل ک ساخته بودیم پله ها هم صدا میداد،شبا میخواستم برم پایین یواش میرفتم صدا نده بیدار بشن.
یعنی نمیشه یه خواب پایین دربیاری یه خواب و سرویس بهداشتی هم بالا؟