2777
2789
عزيزم منم هم سن تو بودم ازدواج كردم منم چيز زيادي از زندگي نميفهميدم اي كاش بچه نياورده بودم

ایشالا همه چیز درست میشه تورو خدا حسرت نخور همه امید من همون برگس نگو اینجوری فردا برم اونو قبول نکنن من میمیرم راصی نباش به این 

امشب مامانم با دختر عموش حرف زده وکیله گفته امکان داره بخاطر سن کمش قبول نکنن از درد این دارم میمیرم بخدا 

كارت شناسايي همسر هم نياز هستش يانه

سلام خواستم تاپیکتو جواب بدم قفل کردین نمی دونم این بدردتون می خوره یا نه

برای شلوغی و پرجنب وجوشی ک بیش فعالی هسش برا ی پسربچه ۷ساله

اگر آیات 7 الی 9 سورة سجده را بر ظرف بلور بنویسند و به آب باران بشویند و آب را دو قسمت کنند، یک قسمت را با غذایی که فرزند می‌خورد، مخلوط نمایند و قسمت دیگر را در شیشه کرده و به او بدهند تا بخورد و در صبح صورت او را با آن بشویند و هفت روز به این طریق عمل کنند، آثار نجابت و نیکی در او مشاهده می‌شود ان شأ الله

از حضرت امام جعفر صادق‌ منقول است :

هر کس سورة مبارکة “صف‌” را صد و هفت بار بخواند، فرزندان او مطیع و منقاد می‌شوند.

شایان ذکر است که آیات و سوره‌های قرآن برای اهدافی بسیار مهم‌تر از این گونه موضوع‌ها نازل شده‌اند و آن‌چه از خواص و آثار برخی آیات و سوره‌ها که در روایات نقل شده‌، افزون بر آثار اصلی آن است‌ مانند وضو که اصل برای طهارت باطنی و ورود به نماز است‌، ولی در کنار آن پاکیزگی ظاهری را نیز ناخواسته دربر دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواستم تاپیکتو جواب بدم قفل کردین نمی دونم این بدردتون می خوره یا نه برای شلوغی و پرجنب و ...

☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
خیلی از خواهران محترمه تماس گرفتند و فرمودند که فرزند بیش فعال دارند و از حقیر تقاضای کمک کردند.
اولا قبل از قرار دادن ِ نسخه ی درمان لازمست پیرامون علل بیش فعالی و راه پیشگیری صحبت کنم_همیشه پیشگیری بهتراز درمانست.
بیش فعالی علل ِ زیادی دارد که احتمالا در مقالات و مجلات پزشکی خوانده اید از جمله استرس ِ بیش از اندازه ی مادر هنگام ِ بارداری و....
اما سوای از اینها حقیر به زوجهایی که قصد تشکیل نطفه دارند چند توصیه ی اکید میکنم اولا در شب ِ عید قربان _در ایام ِ قمر در عقرب _در ایامی که طالع هر کدام از زوجین در نحسی است_همچنین در روز دوشنبه و همچنین درشب ِ چهاردهم و پانزدهم ِ ماه قمری که قرص ماه کامل است اقدام به تشکیل نطفه نکنید همچنین شایسته است قبل از تشکیل نطفه مرد وضو و طهارت داشته و قبل از داخل کردن آلت خود حداقل یک اعوذبالله السمیع العلیم من الشیطان الرجیم و بسم الله الرحمن الرحیم بگوید
علاوه بر اینها در روزهای دوم و بیستم محرم_دهم ِ صفر_چهارم ربیع الاول_هشتم و بیستم ربیع الثانی_دوازدهم ماه رجب _ششم و بیستم ماه شعبان_چهارم و بیستم ماه رمضان_دوم شوال_هفتم و بیستم ذالقعده_هشتم ذی الحجه
تحت هیچ شرایطی اقدام به تشکیل نطفه نکنید
اگر در ایام و موارد ذکر شده اقدام به تشکیل نطفه کنید خطرات زیادی از جمله عقب ماندگی ذهنی_نحسی وبستگی  شدید در طالع ِکودک _فلج شدن جسمی_ناقص الخلقه شدن;طفل و....را تهدید خواهد که کمترین عواقب آن بیش فعالی و نحسی و بستگی  در طالع هست
همچنین خانمهایی که باردار هستند جهت ِ درامان بودن خودشان و فرزندشان از جمیع ِ بلایا حتما دعای ام الصبیان و حرز ابودجانه را به همراه داشته باشند و هر روز صبحها زیارت جامعه کبیره و شبها حرز یمانی را بخوانند تا فرزندشان زیبا با ایمان و خوش طالع و سعد متولد شود.
اما درمان بیش فعالی (مجرب):
موارد ذیل را بصورت شربت ولرم باکمی عسل بجای شکر مخلوط کرده و بخورد بچه بدهید و باید تازمان ِ بهبود کامل به این کار مداومت شود
تخم شربتی+تخم بالنگو(با تخم بالنگ فرق دارد)+مخلوط بذرک قرمز و بذرک سیاه+خاکشیر

التماس دعا

کانال مجربات قرآنی👇🏻

@niniyar_3 خواهش ميكنم تاپيك منو حذف كنيد🙏🏻

امضای من

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت