2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافش زیاد هست من اگ میتونستم برم و کرونا نبود میرفتم دشت لاله ها 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

خانواده همسر من شهرکردن، الان وقت مسافرت نیست عزیزم، مخصوصا که آمار کرونا اونجا افزایشیه

تازه من شنیدم ، اطراف شهرکرد، مردمش مسافرا رو با سنگ ازشون پذیرایی میکنن، دیگه خود دانید

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چ چیزا      ن عزیزم اینطور نیست من هزاران بار رفتمه کافی پا پیچشون نشی همین

خب شما از همین رفتمه گفتنت معلومه ، مال همونجایی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
یا خدا

اصلا الان وقت سفر نیست  خوبه اینهمه میگن

بعدم   چهارمحال الان جز استانهایی که آمارش افزایشیه

ی پل قشنگ ی عالمه درخت و ی رودخونه پر آب وسرد ولی شلوغه معمولا شمام نرو تا بعد کرونا لطفا

من بخاطر ماموریت همسرم اومدیم فولاد مبارکه اصفهان ، میگن یه ساعت فاصله داره با اینجا خواستم ببینم چیز خاصی داره وقت بذاریم بریم یا نه

کجاست دقیقا ادرسش

ادرسشو لفظی بلد نیستم . ولی نرو گلم کرونا خیلی خرابه . 

اگ چهارمحالو میتونی بری حتما لردگانم برو خیلیییی زیباست من همسرم اونجاییه ینی از طبیعتش سیر نمیشه ادم 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)