2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شماهم یه چی میخریداینطورمیکنن.توروخدابیاین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 75 پست
وا خب نرو وبیا. بچسب ب زندگیت. از الان اگر رو دادی فردا تو جنسیت بچه ات هم میخواد دخالت کنه. از من م ...

طبقه بالامون زندگی میکنن

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
شما حالت  خوب نیس و الا زنجیر رو حق خودت میدونستی و گوشی رو هم همینطور و هر کس هر چی میگفت برات ...

من کلا خیلی دوستشون دارم احترام بزرگنریشونو نگه میداشتم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرت میره کنگره  حالا بگو شوهرت تو رو ببره روانپزشک میدونی چرا؟؟ چون چیزی که حقته رو لیاقت ...

حرفت درسته قبول دارم .دیگ میخام تغییرکنم

بدکردی دیگه گوشیو گرفتی دستت رفتی پیشش.بعدم حداقل میذاشتی چن روز بگذره از دعوای شوهرت بعدمیرفتی خونش ...

عزیزم میگم طلا نفروووختم چی میگی؟!تاپیک درست بخون

اتفاقا اون زنجیر دست شوهرت باشه میفروشه و خرج می‌کنه اونوقته که میسوزی .برو سرویس بخر ،نتونه بفروشه ...

زنجیردست خودمه

احترام ادما دست خودشونه اگر براشون مهم باشه در حفظ اون دقت میکنن کسی که شعور دخالت نکردن در زندگی دی ...

بازم من بی احترامی نکردم بهشون

مجردی؟ رفتار پرخطر داشتی مگه؟

آره..

نه نداشتم

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
عقدی😂

نه مجردم هنوز

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
خوبه عااالیخ

پس چرا اینجوری رفتار می کنه مادرش

حالا طوری میشه پسرش برای همسرش گوشی خریده؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
مجردی؟ رفتار پرخطر داشتی مگه؟

چایی نبات خوردم..خوبه؟

حرفت درسته قبول دارم .دیگ میخام تغییرکنم

آفرین دختر خوب

تغییر بکن ،اینطوری اطرافیان سو استفاده گر میشن

اگر اینستا داری

_dryou_ رو سرچ کن هایلاتهاشو ببین کمک کنندست

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

پس چرا اینجوری رفتار می کنه مادرش حالا طوری میشه پسرش برای همسرش گوشی خریده؟

نمی‌دونم چشم خیلی دوسش داشتم ازش زده شدم

آفرین دختر خوب تغییر بکن ،اینطوری اطرافیان سو استفاده گر میشن اگر اینستا داری _dryou_ رو سرچ کن ه ...

دقیقا ببینمش میخام بگم ازتون ناراحت شدم چون شما منظورت من بودم .هرطوردوستدارین فکرکنین مهم اینه که من وجدانم آزمودم راضیه بعدشم میخام بگم شما همش میگی دیگ برای منو شوهرت تموم شده منم سوا از شوهرم نیستم .پس منظورتون منم بودم .بعدش میخام بگم ازاین ب بعد مشکلی با پسرتون داشتین به خودش بگین ب من نگین

چایی نبات خوردم..خوبه؟

چیکار کردی ک میترسی؟؟

چیکار کردی ک میترسی؟؟

کاری نکردم فقد یکم عجیبه که دوروز عقب افتاده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز