2777
2789
عنوان

دخترم و ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 22 پست

اگه واقعا پیش شوهرت خراب میشی مشکل از شوهرته نه دخترت

مثل الان پدرشوهر و خواهرشوهر من

پدره به دخترش اینقدر رو داده که تو روی مادرش وایمیسه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر منم همینه منم لباسامو و کارامو مواظبم که الگوبرداریه اشتباه نکنه پیش دخترم با همسرم جوری برخورد میکنم که دوس دارم دخترم باباباش برخورد کنه🤭

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

عززیییززززم

وای من دختر اینجوری داشته باشم غش میکنم براش

بذار ناز کنه واسه باباش 

دختره دیگه 

بچه شیش ساله حسودی نداره 

کاری کن حس رقابت به خودش نگیره و حس نکنه رقیبشی کاری کرد قربونش صدقش برو وگرنه ازت دور میشه دیگه برگشتنش بعدها خیلی سخت یا نشدنیه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

ضمنا اینو بدون وقتی تو کاری می‌کنی و اون دقیقا همون کارو می‌کنه باید خوشحال باشی چون داره الگوبرداری می‌کنه داره هویت جنسییش رو پیدا می‌کنه اگر حس کنه یه ذره باهاش بد شدی ضربه میخوره و بعدها با زن بودنش به مشکل میخوره

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خیلی دوسم داره ولی وقتی باباش میاد من کلا فراموش میکنه

اصلا مهم نیست ، همراهیش کن خودش بعدا میاد سمتت، رفتار دخترت طبیعیه کاملا