2777
2789

عزیزم دختر منم تو پنج ماهگی هرچیو میگرفت محکم دندون میزد همش بیقرار بود براش دندونی گرفتم همش با حرص میخورد ولی الان هفت ماه و نیمشه دندون در نیاورده دستتو قشنگ بشور بنداز دهنش لثه هاشو لمس کن ببین بار نکرده

اوه عزیزم عجله نکن تازه اولشه بچه من از ماه سوم انگشت به دهن بود الان که پنج ماه رو رد کرده یه دندونش از لثه زده بیرون، دیروز دیدم، امروز هم اینقدر بی قراری داشت که کلافه کرد منو، فکر کنم دندون بعدی داره در میاد. بعضیا میگن تا دو سالگی هر چند وقت یه بار همینه برنامه، این دندون دربیاد باز بعدی میخواد در بیاد و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم تو پنج ماهگی هرچیو میگرفت محکم دندون میزد همش بیقرار بود براش دندونی گرفتم همش با حرص ...

انگشتش هم میخوره

میترسم بخاطر کرونا دست تو دهانش کنم

سنم کمه اصلا تجربه ندارم همه اش استرس میگرم

عزیزم استرس نداره، فقط باید صبور باشه بی قراری هاش رو تحمل کنی، اتفاقا چون سنت کمه خوبه که، انرژی داری، من ۳۵ سالمه کمر واسم نموند اینقدر امروز بغلش کردم. إن شاء الله که کوچولوت اذیت نکنه و راحت دندونای مرواریدش در بیاد