2777
2789

منم لایک کن

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو گوگل سایت سهام عدالت،بعد مشخصاتت رو بزن ، بعد روش ازاد سازی سهام ، شماره شباتم اگه ندادی بده

من زدم که نیومد

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
یعنی میشه واقعا گرفت ؟؟؟ یا الکیه ؟ کسی دیدی بگیره ؟!

خوب باید بری سایتش اگه سهام داشته باشی ،کدملی و مخصات میزنی نشون میده ، بعد دوتا روش ازاد سازی داری که توضیح داده ،من روش ازاد سازیمو انتخاب کردم،دو ماه دیگه سهام تعل میگره بهم که دست خودم هست اینجور که نوشته، اونموقع میتونی بفروشیش یا سهام داری کنی

یعنی میشه واقعا گرفت ؟؟؟ یا الکیه ؟ کسی دیدی بگیره ؟!

این مال کسانی هست که سند سهام عدالت دارن یعنی قلا بهشون تعلق گرفته 

شما سهام عدالت دارید ؟؟؟؟

اگه بله میتونید برای آزاد سازیش اقدام کنید 

این مال کسانی هست که سند سهام عدالت دارن یعنی قلا بهشون تعلق گرفته  شما سهام عدالت دارید ؟؟؟؟ ...

اره دارم کد ملی رو زدم دیدم تو سایت روش ازاد سازی بود

اما هیچ قسمتی ندیدم که چقدر واریز میکنن واسم ؟؟؟!

خوب باید بری سایتش اگه سهام داشته باشی ،کدملی و مخصات میزنی نشون میده ، بعد دوتا روش ازاد سازی داری ...

کد ملی رو زدم دیدم تو سایت روش ازاد سازی بود

اما هیچ قسمتی ندیدم که چقدر واریز میکنن واسم ؟؟؟!

اره دارم کد ملی رو زدم دیدم تو سایت روش ازاد سازی بود اما هیچ قسمتی ندیدم که چقدر واریز میکنن واسم ...

الان چیزی واریز نمی کنن 

الان فقط باید برید نوع سهام داری رو مشخص کنید یا خودت دست بگیری و تو بورس بفروشی یا روش غیر مسقیم رو انتخاب کن تا دست دولت باشه عوضش سال به سال برات سود واریز کنن 

الان چیزی واریز نمی کنن  الان فقط باید برید نوع سهام داری رو مشخص کنید یا خودت دست بگیری و تو ...

پس چرا نوشته ازاد سازی سهام ؟ بعد شماره شبا میخواد ؟ پس چی میخواد واریز کنه شماره شبا و ازاد سازی نوشته ؟