pinkii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 839 عنوان گوشیییی موبایل 😀😍 56 بازدید | 7 پست یه گوشی خوب برای خانوم معرفی کنید قیمت بین سه تا چهار میلیون تومن همه جوره درحدخودش خوب باشه مرسی هستین😍😍😘😘 هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده 1399/02/12 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karman عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 180 من شیائومی نوت 8 پرو دارم راضیم نوت 8 خودش بین 3 و4 باید باشهزیادم فرق نداره People cry, not because they’re weak, but because they’ve been strong for too long
pinkii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 839 شیائومی مدل نوت8 پرو چه مدته دارین؟ خراب نمیشه؟ هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
pinkii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 839 من شیائومی نوت 8 پرو دارم راضیم نوت 8 خودش بین 3 و4 باید باشه زیادم فرق نداره خراب نمیشه؟ چینیه؟میترسم زودازبین بره اینجوری نیست؟ هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
karman عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 180 خراب نمیشه؟ چینیه؟میترسم زودازبین بره اینجوری نیست؟ خب الان سامسونگو اپلی که میاد ایرانم چینی ان تازه سامسونگ میان رده هاشو هند میزنهمن خیلی وقت نیس دارم اما این گوشی مدت کمی نیس تو بازارهتحقیق کردم خرابی نداشته تازه از دوربین و باتریشم خیلی راضیم People cry, not because they’re weak, but because they’ve been strong for too long
pinkii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 839 خب الان سامسونگو اپلی که میاد ایرانم چینی ان تازه سامسونگ میان رده هاشو هند میزنه من خیلی وقت نیس ... آره درسته مرسی ازراهنماییتون😍 هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
karman عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 180 آره درسته مرسی ازراهنماییتون😍 People cry, not because they’re weak, but because they’ve been strong for too long