2777
2789
عنوان

جهاز😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 77 پست
بستگی به خونتون داره اما فکر نکنم خونه اکثر عروس دامادا بیشتر از این فرش بخواد 

خونمون مشخص نیست هنوز یا خونه ۱۷۰ متری رو میدن بهمون یا هم میریم کنارشون تو یه خونه هنوز تصمیم  نگرفتن

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی زیباست ولی ما خونمونو ماکت بندی میکنیم،از رو ماکت هم همینطوری میشه به نظرت؟

منظورت لمینت و پارکت؟

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
😱😱😱۱۷۰ متر رو چجور میخوای پرش کنی؟

چیکار کنم خب من در حد توان خانواده ام میبرم،درسته ۱۷۰ متره ولی اصلا به چشم نمیاد نقشش یه جوریه

نه بابا موکت😹😸

موکت خاکستری بزن

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
چیکار کنم خب من در حد توان خانواده ام میبرم،درسته ۱۷۰ متره ولی اصلا به چشم نمیاد نقشش یه جوریه

اره عزیزم افرین دختر عاقل کسیه که زیاد به خانوادش فشار نیاره ادم هر چی هم ببره دنیایی هم ببره اکثر خانواده شوهرا قدرشناس نیستن

اونوقت مبلا چی رنگی باشه؟

اگ دوس داری خاکستری با کوسن سفید صورتی مبل چستر یا ال ب این سبکی ک میگم میاد

اره عزیزم افرین دختر عاقل کسیه که زیاد به خانوادش فشار نیاره ادم هر چی هم ببره دنیایی هم ببره اکثر خ ...

اره دیگ نباید زیاد فشار آورد ،خودمونم انشالله میخریم همینطوری نمیمونیم که

اگ دوس داری خاکستری با کوسن سفید صورتی مبل چستر یا ال ب این سبکی ک میگم میاد

مبل ال دوست ندارم،ولی خب الان اکثرا چستر مد شده، مبلو در آخرین مرحله میگیریم شاید چن روز مونده به عروسی،به همراه تخت و لوازم چوبی دیگ

مبل ال دوست ندارم،ولی خب الان اکثرا چستر مد شده، مبلو در آخرین مرحله میگیریم شاید چن روز مونده به عر ...

من این سبک خونه ها رفته تو کله م😬