2821
2789
عنوان

درمان میخچه

999 بازدید | 14 پست

راهی برای درمانش بلدین 

اگر بگین ممنون میشم 

کرم یا درمان خانگی و...

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خواهرم میخچه  داشت ...قطرشو از داروخونه گرفت برای میخچه وزگیل هستش پارسال 2500تومن گرفت☺چندبار زد الان 7..8ماهی میشه دیگه درنیومده بیرون

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من که هیچ جوره نرفت  تو کف پنجه پام بود از داخل بود،بردم با لیزر سوزوندنش. برای شما بیرونه ...

داخله تازه اولشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خواهرم میخچه  داشت ...قطرشو از داروخونه گرفت برای میخچه وزگیل هستش پارسال 2500تومن گرفت☺چندبار ...

چقد خوب ممنونم از راهنماییتون🙏

فقط گوجه. من کنار شست پام و زیرش پر بود. گوجه رنده کن بریز تو مشما پات کن بزار گوجه اون قسمت میخچه ب ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 🙏🙏

واي من توي پام يه دونه بود رو انگشتم روز به روز داره بيشتر ميشه الان شده ٧ تا  بهم گفتن يكم رو ...

الانم بالاییتونم همینو گفت ،ممنونم که شما گفتین🙏🙏🙏🌸💝🌸

محلول کوردیون از داروخانه بخر صددرصد ازبین میره من تضمین میکنم

خیلی ممنونم از راهنماییتون🙏🙏

چقد خوب ممنونم از راهنماییتون🙏

براخواهرم وسط  انگشت کوچیکه پاش بود توتابستون خیلی اذیت میکرد...انشالله خوب میشه براشمام

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
داخلی باشه نمیره با اینکارایی که دوستان گفتن،باز امتحان کن ان شاءالله بره

همشونو امتحان میکنم ،انشالله 

براخواهرم وسط  انگشت کوچیکه پاش بود توتابستون خیلی اذیت میکرد...انشالله خوب میشه براشمام

مال من کف پامه ،انشالله عزیزم