reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 عنوان درمان میخچه 999 بازدید | 14 پست راهی برای درمانش بلدین اگر بگین ممنون میشم کرم یا درمان خانگی و... السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲ 1399/02/12 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 مال من که هیچ جوره نرفت تو کف پنجه پام بود از داخل بود،بردم با لیزر سوزوندنش.برای شما بیرونه یا داخله؟
دخترمهربووون7595 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 748 خواهرم میخچه داشت ...قطرشو از داروخونه گرفت برای میخچه وزگیل هستش پارسال 2500تومن گرفت☺چندبار زد الان 7..8ماهی میشه دیگه درنیومده بیرون تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
ghazal7474 عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 5966 فقط گوجه. من کنار شست پام و زیرش پر بود. گوجه رنده کن بریز تو مشما پات کن بزار گوجه اون قسمت میخچه بمونه 2_3بار بزاری میره مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست...
sepide__2017 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2042 واي من توي پام يه دونه بود رو انگشتم روز به روز داره بيشتر ميشه الان شده ٧ تا بهم گفتن يكم روش رو با تيغ بزن تا زخم بشه گوجه بذار روش شب تا صب فاميل شوهرم اينطوري خوب شده
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 مال من که هیچ جوره نرفت تو کف پنجه پام بود از داخل بود،بردم با لیزر سوزوندنش. برای شما بیرونه ... داخله تازه اولشه السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 خواهرم میخچه داشت ...قطرشو از داروخونه گرفت برای میخچه وزگیل هستش پارسال 2500تومن گرفت☺چندبار ... چقد خوب ممنونم از راهنماییتون🙏 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
گل_یخزده عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1861 محلول کوردیون از داروخانه بخر صددرصد ازبین میره من تضمین میکنم
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 فقط گوجه. من کنار شست پام و زیرش پر بود. گوجه رنده کن بریز تو مشما پات کن بزار گوجه اون قسمت میخچه ب ... خیلی ممنونم از راهنماییتون 🙏🙏 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 واي من توي پام يه دونه بود رو انگشتم روز به روز داره بيشتر ميشه الان شده ٧ تا بهم گفتن يكم رو ... الانم بالاییتونم همینو گفت ،ممنونم که شما گفتین🙏🙏🙏🌸💝🌸 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 داخله تازه اولشه داخلی باشه نمیره با اینکارایی که دوستان گفتن،باز امتحان کن ان شاءالله بره
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 محلول کوردیون از داروخانه بخر صددرصد ازبین میره من تضمین میکنم خیلی ممنونم از راهنماییتون🙏🙏 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
دخترمهربووون7595 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 748 چقد خوب ممنونم از راهنماییتون🙏 براخواهرم وسط انگشت کوچیکه پاش بود توتابستون خیلی اذیت میکرد...انشالله خوب میشه براشمام تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 داخلی باشه نمیره با اینکارایی که دوستان گفتن،باز امتحان کن ان شاءالله بره همشونو امتحان میکنم ،انشالله السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 براخواهرم وسط انگشت کوچیکه پاش بود توتابستون خیلی اذیت میکرد...انشالله خوب میشه براشمام مال من کف پامه ،انشالله عزیزم السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲