2777
2789
عنوان

شوهر من

196 بازدید | 16 پست

شوهر من ماهانه ۳۰۰ بهم میده دگ همه چی باخودم ارایشگاه خرید لباس باتاکسی جایی برم تنها و...

حالا کلی ازخانوادمم میکشه خانوادم هرکوچکترین مناسبت  براش هدیه میارن بابام کلی بهش پول داده ووام ایناجور کرده براش میریم سه روز سه روزم خونه مادرم میمونیم

حالا توسایت بچه ها هی میگن شوهرم اینو خرید این کارو کرد وفلان خواستم بگم ک این سبک ادماواین سبک زندگیاام هست ی سریا ک میبینن خودشونو ناراحت نکنن

توروجدت لایکم نکن مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
دگ خودت باید بدونی وسع مالی همسرت در چه حد هست بعد الان ما میتونیم چه کمکی بکنیم با خودش صحبت کن

نه یه تاپیکی بود چندنفر ناراحت بودن ک شوهر ماازدین کارا نمیکنه وفلان تاپیک زدم ک فک نکنن شوهر همه اونجوریه شوهر اونااینطوری نیس

توروجدت لایکم نکن مرسی
شوهرمن خرج میکنه ولی پول نمیده. اگرم بده خیلی کم یا واسه خرید خونه چیزی لازم داشته باشم. 

نه واسه من دگ اصلا هیچی نمیده حتی عروسی دعوت باشیم لباس مجلسی چیزی بخوام

توروجدت لایکم نکن مرسی
نه واسه من دگ اصلا هیچی نمیده حتی عروسی دعوت باشیم لباس مجلسی چیزی بخوام

اخه من خودم شاغلم ولی تقریبا همه پولم توخونه خرج میشه یعنی همیشه واسه پول من برنامه داره الانم هیچی ندارم جزیه ماشین.

اخه من خودم شاغلم ولی تقریبا همه پولم توخونه خرج میشه یعنی همیشه واسه پول من برنامه داره الانم هیچی ...

اوههه چ بد زن شاغل فقط مرد پرومیکنه

توروجدت لایکم نکن مرسی