اگر از لحاظ رتبه میخواهی اول کاردرمان..گفتار درمانی...شنوایی سنجی ..اتاق عمل
من تو هر کدوم از این رشته ها خیلی میشناسم ک فارغ التحصیل شدن ودارن کار میکنن ..اول کاردرمانی .ببینید کاردرمانی بعداز لیسانس ک فارغ التحصیل شدی شما میتونی مطب دایر کنی دیگه میزان درآمد بستگی ب خود فرد داره الان دوست من ماهی ۸تومن دستکم درآمد داره و زیر نظر بهزستی هست ...
گفتار درمانی ..گفتار درمانی بعد از فارغ التحصیلی میتونه مطب دایی کنه ولی گفتار درمانی تو شهرای کوچیک جوابگو نی اگر درآمد بالایی بخواهی باید تو شهرای بزرگ باشی دوستم تو ی شهرستان ۱۵۰هزار نفری کار میکنه مطب داره ماهی تومن براش داره ...
شنوایی سنجی ..شنوایی سنجی دقیقا شبیه دو موارد بالایی هست ولی شنوایی سنج باید بعداز فارغ التحصیل جایی ک مطب دکتر گوش و حلق بینی کار میکنه اونجا مطب بزنه و بتونه درآمد کسب کنه دوستم مطب زده ماهی ۴تا ۴.۵براش داره
اتاق عمل ...قبلا اتاق عمل کاردانی بود الان چند سالی میشه لیسانس بهش دادند ...فرد بعداز فارغ التحصیل باید ۲سال طرح اجباری بگذرونه...بعداز طرح اگر آزمون استخدامی بود میتونه آزمون بده و دیگه بستگی داره قبول شه یا ن ..حتی فارغ التحصیل میتونه با دست ی تخصص کار کنه اون تخصص ب تعداد عملی ک در طول ماه انجام میده خودش ی نسبتی پول میده ب تکنیسین اتاق عمل ...من دوستم اتاق عمله..میگه با دکتر تخصص جراحی گوش و حلق بینی کار میکنم مثلا ب ازای هر چندتا عمل ی درصدی از اون پول رو ب من میده ..
موفق باشید ⚘🌷