2777
2789
عنوان

کاردرمانی ؟؟؟

728 بازدید | 11 پست

درامدش چطوره؟؟

نسبت به اتاق عمل و شنوایی سنجی و گفتاردرمانی چطوره؟؟

هر چی راجب این رشته ها میدونید بگید لطفا

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنوایی سنجی ک خیلی عالیه هم رتبه فضایی نمیخواد ینی برای یه دانشگاه خوب رتبه معمولی ولی درامدش خوبه نسبت به کارش و بقیه رشته ها

کاردرمانی زیر دست فیزیوتراپ هست

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
شنوایی سنجی ک خیلی عالیه هم رتبه فضایی نمیخواد ینی برای یه دانشگاه خوب رتبه معمولی ولی درامدش خوبه ن ...

نه اصلا زیر دست نیستن اونا کارشون متفاوته و میتونن جدا گانه کلینیک بزنن رتبشم خیلی خوبه

نه اصلا زیر دست نیستن اونا کارشون متفاوته و میتونن جدا گانه کلینیک بزنن رتبشم خیلی خوبه

مشاوره کارهای توانبخشی میدن وای کارشون با فیزیوتراپ ها کاملا متفاوته

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
شنوایی سنجی ک خیلی عالیه هم رتبه فضایی نمیخواد ینی برای یه دانشگاه خوب رتبه معمولی ولی درامدش خوبه ن ...

میشه بگید چطور شده که همچنین فکری کردید که کاردرمانا زیردست فیزیوتراپا هستن ؟؟ لطفا بگید کنجکاو شدم 

هر‌ دو تا شغل خودشون زیردست پرستار دارن واسه خودشون 

میشه بگید چطور شده که همچنین فکری کردید که کاردرمانا زیردست فیزیوتراپا هستن ؟؟ لطفا بگید کنجکاو شدم& ...

کاردرمانی زیر مجموعه توانبخشی ها هستن 

مثه پرستارا ک زیر مجموعه پیراپزشکیا هستن

فیزوتراپیم زیر مجموعه توانبخشیه    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

اگر از لحاظ رتبه میخواهی اول کاردرمان..گفتار درمانی...شنوایی سنجی ..اتاق عمل 

من تو هر کدوم از این رشته ها خیلی میشناسم ک فارغ التحصیل شدن ودارن کار میکنن ..اول کاردرمانی .ببینید کاردرمانی بعداز لیسانس ک فارغ التحصیل شدی شما میتونی مطب دایر کنی دیگه میزان درآمد بستگی ب خود فرد داره الان دوست من ماهی ۸تومن دستکم درآمد داره و زیر نظر بهزستی هست ...

گفتار درمانی ..گفتار درمانی بعد از فارغ التحصیلی میتونه مطب دایی کنه ولی گفتار درمانی تو شهرای کوچیک جوابگو نی اگر درآمد بالایی بخواهی باید تو شهرای بزرگ باشی دوستم تو ی شهرستان ۱۵۰هزار نفری کار میکنه مطب داره ماهی تومن براش داره ...

شنوایی سنجی ..شنوایی سنجی دقیقا شبیه دو موارد بالایی هست ولی شنوایی سنج باید بعداز فارغ التحصیل جایی ک مطب دکتر گوش و حلق بینی کار میکنه اونجا مطب بزنه و بتونه درآمد کسب کنه دوستم مطب زده ماهی ۴تا ۴.۵براش داره 

اتاق عمل ...قبلا اتاق عمل کاردانی بود الان چند سالی میشه لیسانس بهش دادند ...فرد بعداز فارغ التحصیل باید ۲سال طرح اجباری بگذرونه...بعداز طرح اگر آزمون استخدامی بود میتونه آزمون بده و دیگه بستگی داره قبول شه یا ن ..حتی فارغ التحصیل میتونه با دست ی تخصص کار کنه اون تخصص ب تعداد عملی ک در طول ماه انجام میده خودش ی نسبتی پول میده ب تکنیسین اتاق عمل ...من دوستم اتاق عمله..میگه با دکتر تخصص جراحی گوش و حلق بینی کار میکنم مثلا ب ازای هر چندتا عمل ی درصدی از اون پول رو ب من میده ..

موفق باشید ⚘🌷

کاردرمانی زیر مجموعه توانبخشی ها هستن  مثه پرستارا ک زیر مجموعه پیراپزشکیا هستن فیزوتراپیم زی ...

دقیقا 

میخواستم بگم ک دیدم شما گفتین🌹