2777
2789

صبح ی عکس  داخل تاپیک یکی دیدم نوشته بود به خواستگارم پرید ،...ی سری شرط گفته بود که خواستگاره کلا گفته بود خدانگهدار ... الان میزارمش 👇  

بعد منم دقیقا همون سوالا رو از کسی که بهم میگه دوست دارمو قصدم ازدواجه پرسیدم میخواستم ری اکشنشو ببینم  جواباش واقعا جالب و دوست داشتنی بود ... 

بنظرتون پسرا همیشه همینقد مهربون میمونن ؟؟! شات از چت های خودمونو در ادامه میزارم ...

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

ادامه‌ش😂

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالب بود 😐😂

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

😂😂😂😂😂😂

بزار

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

دختری که واقعا همه‌ی این شرایط رو میخواد،به احتمال ۹۹%باید خودشو برای همیشه مجردموندن آماده کنه

اون ۱%هم دیگه شانس باهاش یار باشه،همچین موردی گیرش بیاد

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

همه اولش مهربونن ، بعد که میرن سر زندگی ...

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .