2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

98 بازدید | 15 پست

دوس دارم بینیمو عمل کنم. ی پسر ۲سال و نیمه دارم. بخاطر اون میترسم بلایی سرم بیاد اصلا عذاب وجدان دارم.فکرای بیخورد میکنم ک بهوش نیام و... 

چیکار کنم بنظرتون؟

پسرم دنیامه

منم به یه عمل نیاز دارم ولی بشدت میترسم گه به هوش نیام، یا دچار آمبولی بشم و... میدونم احتمالش کمه ولی ریشه ی این ترسم رو پیدا نمیکنم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
منم به یه عمل نیاز دارم ولی بشدت میترسم گه به هوش نیام، یا دچار آمبولی بشم و... میدونم احتمالش کمه و ...

منم میترسم بیشترم بخاطر پسرم. اگر بچه نداشتم نمیترسیدم

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا آخر عمرمم نمیتونم پول جمع کنم برا عمل. ولی آرزومه حتی یه روز هم از زندگیم باقی مونده دماغمو عملی ...

ان شاءالله  عزیز...خدا خیلی بزرگه کافیه دست به دامنش بشی و از خدا و ائمه اطاعت کنی ببین چطور میزاره تو دامنش

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره  
ان شاءالله  عزیز...خدا خیلی بزرگه کافیه دست به دامنش بشی و از خدا و ائمه اطاعت کنی ببین چطور می ...

فکر نکنم عزیزم. انقد تو زندگیم مشکلات و بدبختی هست که عمل بینی توش گمه. ولی دماغم فوق العاده زشته یه قوز بدی داره وقتی با گوشی دماغم فتوشاپ میکنم خیلی خوشگل میشم😃

ترس نداره ها.منم پسرم ۲/۵ بود.هیچ مشکلی پیش نمیاد من تا اتاق عمل لرزان رفتم ولی تموم شد هیچ کاری ند ...

هم میترسم از بیهوشی و ب هوش نیومدن 

هم اینکه بعدش پسرم ازم بترسه بخاطر پانسمان و کبودیم

پسرم دنیامه