2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

452 بازدید | 23 پست

بچها منو ی پسر۳۴ساله عاشق همیم و من ۲۰سالمه

ولی یسال و نیم هست دوستیم و شدیدا اون عاشقمه هیچوقت ازم چیزی نخواسته که اذیت شم همش مراقبمه خیلی باکمالاته جذاب هم هست

منم عاشق شدم قبلا خیلی نبودم اما وقتی عشق اونو میبینم شدیدا احساساتی میشم.و بگم که چهرش خیلی جوون میزنه مثلا۲۷میخوره بهش

خانواده هامونم درجریانن اصرارش واسه ازدواج زیاده اما من نمیذارم بیاد جلو چون میدونم بابام مخالفت میکنه

وضع مالیشم مناسبه نسبتا منم دختر موفقیم و اولین رفاقتمم هست

بنظرتون ازدواج ما کاره درستیه؟چجوری پدرمو راضی کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من الان۲۱سالمه شوهرم ۳۲ مشکلش چیه🤔🤔🤔

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

وضعیتت خیلی شبیه منه ولی ما ۳ سال تفاوت سنی داریم

دوسش دارم دوسم داره خوش تیپه پولداره پزشکی میخونه ولی خودم نمی خام چون این طور ادما می تونن ده بارم عاشق بشن

خب من الان۲۱سالمه شوهرم ۳۲ مشکلش چیه🤔🤔🤔

مال ما سه سال اختلافش بیشتره از اون گذشته من دوسال دیگه درسم تموم میشه و میتونم ازدواج کنم تااونموقع میشه ۳۶😔میترسم خیلی زود پیر بشه 

مال ما سه سال اختلافش بیشتره از اون گذشته من دوسال دیگه درسم تموم میشه و میتونم ازدواج کنم تااونموقع ...

نترس عزیزم مرد جماعت زنو پیر میکنه خودش پیر نمیشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تفاوت سنیتون واقعا به چشم میخوره 

منم ی عشق ممنوعه دارم میدونم رسیدن بهش محاله محال 

مشکل من اینه من مطلقه کیه دختر۱۸ماهه دارم ولی اون مجرده عشق قدیمیه ۸ساله که عشق اون تو دلمه 

منم بخاطر مخالفت بابام ولش کردم خیلی التماس کرد گریه زاری ولی بابام بهم گفت یا من یااون 

تفاوت سنیه ماهم ۹ساله