2777
2789

منم دلم خیلی گرفته😭😭

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم😞میترسم بخوابم حس میکنم دارم‌سکته میکنم!

ینی میشه دیگ از خواب بیدار نشم؟

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
حس میکنم خیلی خسته‌م. حس میکنم برای انجام هر کاری خیلی خسته‌م

شاید کم خونی؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم