2777
2789
عنوان

مهریه

137 بازدید | 13 پست

نامزدم موقع عقد یه زمین مهریه م کرد اما اون زمین سند نداشت و ما فقط رو ی همون پروانه ساختمانی ش نوشتیم و ذکر کردیم این مهریه منه 

منم یه زنین دارم قرار شد هر دو.زمین ها رو بفروشیم و خونه بخریم

دیشب یهو.سرحرف باز شد گفتم خونه خریدی باید بزنی به نام من نامزدم برگشت گفت نه زن ظرفیت نداره و. ..

دیگه بعدش برگشت گفتم باشه میزنم

الان ما سر خونه زندگیمون هنوز نرفتیم و و اون پروانه ساختمانی که توش ذکر شده این زمین بنام منه دست شوهرم هست چزا آخه من عقلم نرسید بعد از عقد سریع بگم بده پروانه ساختمانی رو به من

حالا امروز میخوام بگم برو پروانه رو بیار بده دست خودم اگه پذیرفت که چه خوب نپذیرفت چکار کنم؟ باحرفهای دیشبش منو دو دل کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما قبول کردی مهریت رو بفروشی و بدون مهریه باشی ک خونه داشته باشین !!! و عملا سهمی تو خونه نداشته باشی

بنطرم خانوادت باید صحبت کنن ک اگه قراره مهریه شما فروخته شه باید مهریه ات تغییر کنه از زمین ب خونتون

یادم تورو فراموش..

شما خودتون رو بذارید جای همسرتون. یعنی یک زمین به همسرتون داده بودید و یک زمین هم مال خودتون بود، وقتی میخواستید خونه بخرید بهتون میگفت باید سند کل خونه به نام من باشه. زورتون نمیگرفت؟

بنظر من راه عاقلانه اش اینه که بگید سه دونگ خونه رو به نام من بزن سه دونگش بنام خودت باشه. جوری که شما مطرح کردید یعنی هرچی داری مال من باشه و خودت هیچی. باید یک حد وسط بگیرید که نه سیخ بسوزه نه کباب. حرفی که اون به شما گفته هم ناشی از عصبانیته، باهش منطقی و دوستانه مطرح کنید و بهش بگید اینطوری دل من به زندگی گرمتره و علاقه ات رو به من نشون دادی.

آقا هستم 🍁 WLF

این حرفی ک زده ازش سر سری رد نشو ، عقد زمان شناخته

نزار با دوتا قربونت برم و نه منظورم این نبوده قضیه جمع شه

اول ببین دیدگاهش کلا همینه؟ تو خانوادشون چیزی ب ندم مادر خواهرش میزنن؟ احترام ب زن میزاره؟ براش مهمه ک همه زندگیش باهات شریک باشه؟ یا کلا ب شوخی گفته

اگه جدی گفته میتونی دیدگاهشو تغییر بدی

یادم تورو فراموش..