2777
2789
دو تا اولی نرماله و باهات همدردی میکنم ولی توروخدا انقدر یه اسم رو به مسخره نگیرید دل یه نفر بشکنه ...

چشم چشم😍🥰🙏😘⁦♥️⁩

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو تا اولی نرماله و باهات همدردی میکنم ولی توروخدا انقدر یه اسم رو به مسخره نگیرید دل یه نفر بشکنه ...

یدی چیست

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
اسم بدی نیست که کسی مسخره کنه منظورشون اون تاپیکه من فقط صفحه اولو دیدم نمیدونم واقعی بود یا نه

میدونم اسم بدی نیست

ولی همون تاپیک هم این اسمو برای تفریح و تمسخر انتخاب کرد

یعنی من اینطوری فکر میکنم

حالا خیلی مهم نیست

منم خانوم جلسه ای نیستم بوخودا  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***