2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 13012 بازدید | 65 پست
این مارک که نوشتین چقدر ماندگاری داره?مارکهای باقیمت مناسب تر شمامیشناسین چی خوبه?ژل هم مثل بوتاکسه ...

هر ژل بین شش ماه تا یک سالو نیم باقی میمونه

عملکرد بوتاکس با ژل کاملا متفاوته

بوتاکس ماده ایه ک عضلات رو فلج میکنه تا دیگه نتونید اخم کنید و چروک بیفته (بوتاکس از سم مار ساخته شدخ)

ولی ژل از هایالورونیک اسیده ک این اسید توی بدن ما بطور طبیعی هست و خطرناک نیست 

ژل حجم دهندس بوتاکس نه

ژلی ک بیش از یک سالونیم بمونه نباید تزریق کنید چون باعث ایجاد بافت کیستیک میشه و دردناکه و بعد از مدتی گوله گوله میشه و شما ناچار به تخلیش با استفاده از عمل جراحی میشید

کلا باید ژلی رو تزریق کنید ک موندگار نیست و جذب بدن میشه و از ماده ای ب نام هایالورونیک اسید ساخته شده

برند های خوبی ک من میشناسم:

الیاکسین

ژوویدرم

پرفکتا

الانسه

که مثلا ژوویدرم برای لب خوبه الیاکسین برای زیر چشم الانسه برای خط خنده

بازم دکتر باید تشخیص بده ک صورت شما چه ژلی و چه مقدار نیاز داره

و این ژل ها هر سی سیش زیر یک یکو نیم میلیون نیس

عزیزم شک نکن فیکه من خودم تو این زمینه قبلا فعالیت داشتم دوستت ک دکتر نیست زل های اصل رو هم فقط دکتر ...

وای نگو توروخدا،اخه تو کلینیک کار میکنه،قبلا هم بوتاکس مردم راضی بودم،یبارم ژل ب بینی زدم خوب بود ولی لب اولین باره

کنارم گذاشتی...که تلخم کنی...شرابی شدم ناب...حسرت بکش..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر ژل بین شش ماه تا یک سالو نیم باقی میمونه عملکرد بوتاکس با ژل کاملا متفاوته بوتاکس ماده ایه ک عض ...

خب الان ورمش طبیعیه درسته؟؟؟من دو سی سی زدم ۷۰۰

هر ژل بین شش ماه تا یک سالو نیم باقی میمونه عملکرد بوتاکس با ژل کاملا متفاوته بوتاکس ماده ایه ک عض ...

قرص بهم داد بخورم ک ورم نکنه البته واسه فردا ولی دیدم ورم کرده خوردم،اسمشم نمیدونم وی بود،از داروخانه چ قرصی بگیرم ک ورم نکنه یا ورمش بخوابه

گفتم که احتمالا ژل شما یا فیکه یا منقضی شده ورم ژل هم نهایت چهار پنج ذور بعد میخابه من جای شما باشم ...

خودشم گفت ۳،۴روز دیگه خوب میشه،شما رو چ حرفی میگین فیکه یا منقضی شده،اخه الان اتفاقخاصینیفتاده فقط ورم که اونم تا چندروز طبیعیه

قرص بهم داد بخورم ک ورم نکنه البته واسه فردا ولی دیدم ورم کرده خوردم،اسمشم نمیدونم وی بود،از داروخان ...

ژل اگه فیک باشه یا ژل پاژ باشه یا اصطلاحا مزوفیلر باشه ورمش نمیخوابه و تبدیل ب بافت کیستیک میشه و شما باید با جرای ژل رو خارج کنید

ژل اگه فیک باشه یا ژل پاژ باشه یا اصطلاحا مزوفیلر باشه ورمش نمیخوابه و تبدیل ب بافت کیستیک میشه و شم ...

اخه ب بینیمم ژل زد سه روز ورم داشت بعد خوب شد گفتم اینم همینطور بشه خودشم گفت

یه بار من زدم خیلی کم ، دکتره اینقدر بد زد که از درد مردم و زنده شدم ، ا ماهم کل صورتم ورم بود

چه ربطی ب کل صورت داره 

وای من میخاستم بزنم دیگه میترسم  صورتم ورم کنه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

عوارض تزریق ژل فیک / منقضی شده / ژل های دائم یا تزریق توسط غیر متخصص و غیر پزشک در محیط غیر اس ...

اگر فیک باشه بعد چندروز این اتفاق میفته

اگر فیک باشه بعد چندروز این اتفاق میفته

بستگی داره بره بعضیا تا چند ماه بعد هم خودش رو نشون نمیده

ولی بافت لب نمیتونه همچین عفونت هایی رو ترمیم کنه

زودتر تخلیه کنید چون اگه کار ب اینجا بکشه لبتون تا اخر عمر سیاهه

برید پیش متخصص تخلیه کنید لطفا

بستگی داره بره بعضیا تا چند ماه بعد هم خودش رو نشون نمیده ولی بافت لب نمیتونه همچین عفونت هایی رو ت ...

اوکی ممنون