2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب

13011 بازدید | 65 پست

سلام کسی هست؟؟؟من دیروز رفتم ژل تزریق کردم خوب بود الان بیدار شدم دیدم خیلی ورم کرده اصلا دوس ندارم این عادیه ازهمه اینطور میشه خوب میشه یا نه کی خوب میشه

کنارم گذاشتی...که تلخم کنی...شرابی شدم ناب...حسرت بکش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته دیگه عزیزجان

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
درد هم داشتی ؟

درد داره ولی اصلا زیاد نیس

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

والا میگن وقتی میخوابی مثلا به پهلوی چپ کلا میاد ژله چپ وقتی میخوابی به راست کلا میاد راست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️راسته یعنی 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
یه بار من زدم خیلی کم ، دکتره اینقدر بد زد که از درد مردم و زنده شدم ، ا ماهم کل صورتم ورم بود

عههههه چقدر بد دکترت ناشی بوده احتمالا

من پارسال زدم و وااااقعا پشیمونم

خدارو شکر تمامش ازبین رفته فقط صبا که از خواب بیدار میشم یکم باد‌میکنه‌

انقدر بدم‌اومده‌ بود میخواستم خالیش کنم ولی خواهرام نزاشتن گفتندخودش خالی میشه که شد