2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک

60 بازدید | 8 پست

گسی میدونه هزینه ازمایش ژنتیک چقدر؟؟برای ازدواج فامیلی قبل بارداری خیلی مهمه؟؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال انجام دادم مثلا اگه کروموزومی بخوای از دو طرف میگیرین هر کدوم 500بود اونموقع. بعد مثلا اگه تو خانواده شما یا همسرتون کسی مشکل داره حالا شنوایی بینایی حرکتی هر چیزی دکتر میپرسه اول بعد نیاز باشه میگه ژن مربوط به اون نقص رو بررسی میکنن

من پارسال انجام دادم مثلا اگه کروموزومی بخوای از دو طرف میگیرین هر کدوم 500بود اونموقع. بعد مثلا اگه ...

خیلی میترسم ازمایش بدم مشکلی باشه خدایی نکرده

خیلی میترسم ازمایش بدم مشکلی باشه خدایی نکرده

نترس عزیزم من وهمسرم پسر خاله دختر خاله ایم پارسال میخواستم اقدام کنم انقد استرس داشتم که نگو گفتم من قبلش باید ژنتیک بدم بدونم مشکلی ندارم. بعد دکتر اول از خانواده هاتون میپرسه چندتا خواهر برادرین واینا بعد خاله وعمه وعمو ودایی رو میپرسه که بچه دارن یا نه بچه هاشون سالمن یا نه خلاصه. من فقط برادرم کم شنواس دیگه از دکتر خواستم ژن شنوایی منم بررسی کنه که ببینم مشکل نداشته باشه چون ممکنه من خودم سالم باشم ولی یه ژن معیوب داشته باشم وبه بچه منتقل بشه خداروشکر سالم بودم

نترس عزیزم من وهمسرم پسر خاله دختر خاله ایم پارسال میخواستم اقدام کنم انقد استرس داشتم که نگو گفتم م ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چندتا سوال دارم ازت