2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ایمان. با اخلاق. خداترس. اصالت خانوادگی داشته باشه. شخصیت مقبول اجتماعی داشته باشه از نظر شغل و تحصیلات. مستقل باشه. درآمد مکفی برای یه زندگی حداقل متوسط. خوش تیپ و دلنشین باشه. دوستت داشته باشه. 

اینکه هیز نباشه یا صداقت داشته باشه و.... همه وقتی آدم خداترس و با اخلاق باشه درست میشه. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 

هرچی هست یه دهاتی انگل پخ که 24پای گیمر فقط بلده به خودش برسه نیست مرتیکه بیشتر عین زناست تا مردها حرف مفت هم زیاد نمیزنه درکل پسر گیمر هی آرایش کنه به خودش برسه به درد من یکی نمی خوره یه تنه لش پوچ گه کلا پسریکه کارگری نکرده منظور کارهای سخت مثل بنایی اصلا مرد نیست تنه لش هیچ پوچ آشغال که تو حالت بهم می خوره از دیدنش هیچ گهی نیست الا به دهاتی زن نما فحاش که به خودش اجازه میده با ج‌نده های عشق شوهر گوز بی کلاس و جلفش هرجور دلشون بخواد حرف بزنن به مردم توهین کنن هی اغتشاش کنن پررو هستند انگل تنه لش عیاش بدبخت پخمه هستند وق وقشونم به هواست ترو قرآن برو تو داری عر میزنی الاغ هیج پوچ بدلخت پخمه بی سواد گوز دهاتی پست بدجنس ۰🖕🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥فضول