2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو حضرت عباس و سیدالشهدا و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه❤کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو حضرت عباس و سیدالشهدا دلاشون به بهترین شکل شادشه❤سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

سلام

میشه دعا کنید و این آیه رو واسم بخونید😭😢😭🙏🙏💐💐💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون❤

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷

بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢🙏

سکینه به معنی آرامش❤❤❤❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم عزيز

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الهی به حق عظمت و بزرگی خدا حاجت روا شی خواهشا منم دعا کن دعا درحق همدیگه اجابت میشه انشالله

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

خوندم عزیزم

واسه آرامش دلم دعا کن  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
برای حاجت روایی شما هم صلوات فرستادم

ازت ممنونم مهربون خدا دلتو شاد کنه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...