2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 130 پست
ینی چیزی مردم میبینن و حمایتایی که میکنن

ب نظرم حمایت مردم اصلا مهم نیس

چون تاثیری نداره

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
والا فقط نمک رو زخمه جنبه عمومی چ تاثیری رو اون مرده و رای دادگاه داره؟

چون قانون مشخصی برای جنبه عمومی جرم وجود نداره و زندان بین ۳ تا ۱۰ سال هست میزان گناهکار بودن طرفین و احساسات جامعه در تعیین زندان نقش داره چون جنبه عمومی جرم به خاطر جامعه هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم برای بچش میسوزه طفلی خیلی افسردس اگه اتفاقی نیوفته بزرگ بشه به مادرش سرکوفت میزنه اره قراره ...

کلا این قانون قیم اشتباهه حتی من در موارد دیگه هم رضایت ولی دمو قبول ندارم قانون باید براساس نحوه قتل باید تصمیم بگیره که قصاص بشه یا نشه 

نه توقع داشته حداقل به حرمت خونه پسرشون تا چهلم صبر کنن مگ سیب زمینی خاک کردن

دیگه حق قصاص با پدر و مادر بوده اونام رفتن بخشیدن دیگه، حالا چه یه هفته چه چهل روز 

اگر بعد چهل روز میرفتن میگفت باید تا سالش صبر نمیکردن، واقعا فرقی نداره

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
چرا تاثیر داره

خب نمیشه اینو از طریق همون سایت و مجله پیگیری کنن

حتما باید دو طرف پیج بزنن

و بیشتر از چشم هم بیفتن

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
تاثیر داره عزیزم احساساته جامعه به زندان ربط داره 

چقدر بد 

اونوقت اگر اکثریت جامعه یه طرفه به قاضی برن و اشتباه کنند، همشون بخاطر چند سال بیشتر موندن یه آدم تو زندان مقصرن و اون دنیا لنگ گرفتن حلالیت از کسی میشن که سودی براشون نداشته

چقدر بد  اونوقت اگر اکثریت جامعه یه طرفه به قاضی برن و اشتباه کنند، همشون بخاطر چند سال بیشتر ...

واسه همینه دوتاشونم تلاششونو میکنن البته که نظر قاضی هم هست و نظر شاهدا و خودشون میدونن مقصر کیه ولی بازتابی که در جامعه داره هم مهمه

اگه مردم حرفاشونو نشنون که بی تفاوت میشن

این جتبه عمومی

همون مدعی العمومه دیگه؟

واسه همینه دوتاشونم تلاششونو میکنن البته که نظر قاضی هم هست و نظر شاهدا و خودشون میدونن مقصر کیه ولی ...

نباید اینکارو بکنن، مردم حداقل باید مواظب کارشون باشن، اخه واقعا چرا خودشونو قاطی مساله ای میخوان بکنن که نه سودی داره نه ضرری بعد اون دنیا جوابگو باشن؟! 

دیگه حق قصاص با پدر و مادر بوده اونام رفتن بخشیدن دیگه، حالا چه یه هفته چه چهل روز  اگر بعد چه ...

چرا فرق میکرد حداقل پسرشون می فهمید که پدر مادرش از کارش ناراحتن و مجبوری رضایت دادن ولی الان بیشتر از قاتل حمایت هم میکنن پدره طوری حرف میزنه انگار مصطفی پسرش نبوده