2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه

130 بازدید | 10 پست

وقتی کولر روشن میکنم اون دکمه پمپ آبش رو که میزنم بعدش باید دکمه موتور رو بزنم ولی روشن نمیشه ....ولی اگه دکمه سرعت رو هم باهاشون بزنم روشن میشه و کار می‌کنه چرا اینطوریه یعنی مشکلی داره ؟ آخه قبلا دکمه پمپ آب و موتور رو میزدم کار میکرد ...الانم می‌کنه ولی باید سرعت رو هم بزنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کجایبن که کولر روشن میکنین ما که هنوز سرده هوا خیییلی

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

عزیزم اشکالی نداره یعنی ایراد از کولر نیست سرویس کار سیمها رو جابه جا زد مال ما هم پارسال اینجوری شده بود تند رو میزدیم پمپ روشن میشه خاموش رو می زدیم تند می شد خلاصه همش قاطی پاطی بود نگو داداشم موقع سرویس جابه جا زده بوده

کولر روشن میکنید؟؟؟ما که هنوز پکیجامون روشنه😕😕

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...