من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم زندگیتو خراب نکن منم مثله تو چهارده سالم بود که بزور به عقد یکی درم آوردن پسره واقعا آقا بود ولی به خاطر قیافش بعد سه ماه طلاق گرفتم و گفتم دوسش ندارم الان پنج ساله بایه آدم خوش قیافه ازدواج کردم ولی بلایی نبود که سدم نیاورده باشه الانم له خاطر خیانت به فکر طلاقم زندگیتو با این افکار خراب نکن
بخاطر طعنه های خانوادم که خیلی برام سنگین بودو شرایط بدی که داشتم ازدواج کردم که خیلی خیلی بد بودش و اصلا نتونستم باهاش زندگی کنم از هربدی بگی داشت .الانم تو خونه بابامم بازم حرف هست ولی دیگه از قبلم بهتره ،دیگه اینارو میتونم تحمل کنم.🙂🌺