2821
2789
عنوان

هموروئید

109 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. من به دلیل یبوست شدید هموروئید گرفتم و یه زائده ایجاد شده. رفتم دکتر و داروهاشو استفاده کردم ولی دوباره بعد از چند ماه یبوست و.... شروع شد. یه مدت کلا غذاهای گیاهی و بدون کربوهیدرات خوردم و تو اون مدت مشکلی نداشتم. الان تو ماه رمضان دوباره یبوست گرفتم و یه زائده جدید کوچولو ایجاد شده. اون زائده قبلیه هنوز هست اینم اضافه شد. نمیشه تا کوچیکه با پمادی چیزی درمان بشه؟ 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر .شما موقع دستشویی مشکل دارید؟

من الان دو هفته هست مشکل شدید پیدا کردم. 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببخشید استارتر .شما موقع دستشویی مشکل دارید؟ من الان دو هفته هست مشکل شدید پیدا کردم. 

بله. رژیم گیاهی که گرفته بودم خوب بود مشکل نداشتم. غذاهای فیبر دار خیلی خوبه. و روزی 8 لیوان آب. ولی تو ماه رمضان نتونستم رژیمو ادامه بدم. بهد از یکی دو بتر باز یه زائده جدید دراومد

یه پماد هس به اسم ام جی,اون معجزه میکنه,امتحانش کردی?

برای هموروئید قدیمی هم اثر داره؟ بخدا منم همش استرس دارم کل زندگیم شده استرس و خجالت ن میتونم راحت برم اپلتسیون ن میتونم برم لیزر

خدا بزرگه㋛✿
بله. رژیم گیاهی که گرفته بودم خوب بود مشکل نداشتم. غذاهای فیبر دار خیلی خوبه. و روزی 8 لیوان آب. ولی ...

منم همینجورم عزیزم همینجوری موقع هایی ک زیاد اب میخورم یبوستم رفع میشه ولی تو این ماه بدتر شده

خدا بزرگه㋛✿
منم همینجورم عزیزم همینجوری موقع هایی ک زیاد اب میخورم یبوستم رفع میشه ولی تو این ماه بدتر شده

من بین افطار تا سحر زیاد آب میخورم ولی باز مشکل بوجود اومده

نه. چیکار میکنه؟ از بین میبره زائده رو؟ 

پن شش سال پیش سر زایمانم گرفتم,خیلی اذیت شدم,کلی پماد مصرف کردم,تا یه نفر اینو معرفی کرد,استفاده کردم,شش ساله دیگه هیچی نبود,اگه بودم درد و هیچیییییی نداشتم.اصلا

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
برای هموروئید قدیمی هم اثر داره؟ بخدا منم همش استرس دارم کل زندگیم شده استرس و خجالت ن میتونم راحت ب ...

نمیدونم واسه قدیمی تاثیر داره والا یه نه,چون من همون موقع که گرفتم استفاده کردم

حالا امتحانش ضرر نداره,شاید از بین رفت

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
پن شش سال پیش سر زایمانم گرفتم,خیلی اذیت شدم,کلی پماد مصرف کردم,تا یه نفر اینو معرفی کرد,استفاده کرد ...

چه خوووب.اگه دیگه درد و خونریزی نداشته باشه احتیاجی به جراحی نیست؟