2777
2789
عنوان

گریه زیاد نوزاد

434 بازدید | 42 پست

سلام نوزاد من ۴۳ روزشه

از شب تا ۱۰ صبح بیداره 

خیلی هم گریه میکنه 

دستشویی بزرگ هم مرتب میکنه 

دیگه نمیدونم مشکلش چیه 

کسی تجربه داره؟

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

سیر میشه؟

کولیک و رفلاکس نداره؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نفخ نکرده

کولیک

گوشدرد

شایدم از شوینده بخاطر کرونا استفاده میکنین حساسیت یا آلرژی گرفته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیر میشه؟ کولیک و رفلاکس نداره؟

بهش شیر خشک هم دادم نخوابید بازم

روزانه شاید یکی دو بار استفراغ میکنه اونم مقدارش کمه

کولیک رو نمیدونم 

کولیک خواهرعلکی دکترنروفقط صبرصبرصبر انواع قطره های کولیکم بگیرببین کدومش اثرمیکنه واس دخترمن پدی لاکت آب روآتیش بود

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

کولیک داره دیگه. غذاتو حواست باشه نفاخ و سرد نخوری. تو چادر تکونش بده فقط موقع گریه تا عادت نکنه. بعد هم این شرایط هست تا4ماه هی بگذره کمتر میشه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
بهش شیر خشک هم دادم نخوابید بازم روزانه شاید یکی دو بار استفراغ میکنه اونم مقدارش کمه کولیک رو نمی ...

خود شیر بالا میاره یا پنیرک؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نفخ نکرده کولیک گوشدرد شایدم از شوینده بخاطر کرونا استفاده میکنین حساسیت یا آلرژی گرفته

به خاطر شوینده و گوش درد نیست 

شاید کولیو داره

احتمالا کولیک داره ببرش پیش متخصص البته بجه من کولیکی شدید بود تا ۹ ماه روزی ۱۲ ساعت گریه کردو روزی ...

۹ماههه. چی کشیدی عزیزم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفخ نکرده کولیک گوشدرد شایدم از شوینده بخاطر کرونا استفاده میکنین حساسیت یا آلرژی گرفته

کولیک**

ولی سشوار روشن کردم اروم نشد 

به خاطر شوینده و گوش درد نیست  شاید کولیو داره

ببرش اطفال پس

ببین بهش قطره استامینوفن میدی آروم میشه؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.