2777
2789
عنوان

چاقی صورت

506 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من جدیدا صورتم خیلی لاغر شده یعنی هر کی میبینه میگ وای چقد لاغر شده قیافت زشت شده من یه مدته صبحونه نمیخورم فکر میکنم که به خاطر اونه لاغر شدم به نظر شما صبحونه تاثیری تو چاقی صورت داره ؟؟عرق یونجه چی؟؟؟آب زیاد چی؟؟و اینکه صورت چند روزه چاق میشه؟؟😭😭😭😭😭اگه کسی میدونه توروخدا بگه💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

آجیل بخور

سیب زمینی سرخ شده بخور 

ژله بخور

آب زیاد بخور

خوب بخواب

غم وغصه نخور

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
چیه  ضرر نداره  قطع کنیم باز لاغر میشه  یکم توضیح بده گلمن

هیچی جز فت فیس صورتو زود تپل نمیکنه

قطع کنی قرصو برنمیگرده 

من خواهرم خورده

عکسشم میدم خاستی

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
هیچی جز فت فیس صورتو زود تپل نمیکنه قطع کنی قرصو برنمیگرده  من خواهرم خورده عکسشم میدم خاستی

چند ماهه قطع کرده ک میگی بر نگشته؟؟؟ و اینه بدنش چاق نکرد؟ شنیدم بدجور شکم میاره اونم شل و اویزون

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫