2821
2789
عنوان

بچه ها بیان

84 بازدید | 13 پست

دیروز شوهرم اومد ببینمش.من عقدم چهار ساله ازین وضعیت خستم...واسه همین بهونه گیری کردمو و گفت همی رفت و آمد من چقد استهلاک داره منم حرصم گرف گفتم کسی دعوتت نکرده بود بیای و اینا...بعدم اومدم خونمون گشیو خاموش کردم...یعد ناراحت شد تا شب محل نذاشت...بعدم دیدم آن میشه ی پی ام نمیده گفتم بلاکت کنم موافقی..خودش بلاکم کرد...بعد من ی درخواست تماس دادم ش نداشتم پیام داد فراموشم کن عبناک...منم خیلی ناراحت شدم...بهش پیام دادم ک واقعا که و اینا...اونم اصلن ج نداد تاالانم خبری ازش نیس...میگم مقصر منم؟؟الان بهش پیام بدم خودم...یا صبر کنم خودش بیاد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقد طولانی همین دردسرا رو هم داره دیگه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ببخشید خیلی بچگانه رفتار کردی ،گوشی رو خاموش کردی ،بعدشم گفتی بلاک کنم،خوب میتونستی با ارامش صحبت کنی ،نه اینکه بچگونه رفتار کنی،توهین نکردم این نظرمنه

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪
برا همینم هی با خودم فک میکنم تقصیر خودم بوده برم بهش زنگ بزنم آشتی کنیم..

اگه فکر میکنی اشتی میکنه چرا که نه ... 

بستگی به همسرت داره ... مثلا اگه همسر من بود لحظه شماری میکرد من بهش زنگ بزنم نازش رو بکشم