2777
2789
عنوان

خیلییی دلم شکسته😔

231 بازدید | 13 پست

سلام..من چندماهه اقدامم فولی خوب دارم شوهرمم سالمه باردار نمیشم دکتر  امروز گفت باید iuiانجام بدی ایقد دلم شکست ک باگریه اومدم خونه اینم بگمpocهستم با دارو فولی خوب دارم..اصلا دیگه نمیخام برم دکتر ن دارو بخورم هیچ نمیخام ..خیلییی ناراحتم😔هشت ماهه اقدامم چهارماهه زیرنظر پزشکم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

ایشالله خدا هیچ زنی رو از نعمت فرزند داشتن محروم نکنه درست میشه توکلت به خدا باشه...

امیدتو از دست نده

اگه بخواد میده بهت حالا یا راحت یا سخت 

چیزی بخواد میشه 

امیدوار باش

منم برات دعامیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور 

استرس رو بذار کنار 

من پی سی او بودم حتی پریودای نا منظم داشتم ماه دوم باردار شدم همون ماه فقط عرق رازیانه خوردم دیگه هیچی نمیخوردم استرسم نداشتم 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
عزیزم خدا بزرگه من برات سوره یاسین میخونم❤

مرسی عزیزم خودمم چله سوره یاسین ورداشتم ..از هصر ناالان ایقد گریه کردم 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور  استرس رو بذار کنار  ...

من پریودم منظمه دقیقه دقیق...این ماه خوردم دیروز پریود شدم..چشم بازم میخورم

اگ مشکل نداربن تا یکسال عیب نداره هرکس بدنش متفاوته

توکل بخدا😔

ایشالله خدا هیچ زنی رو از نعمت فرزند داشتن محروم نکنه درست میشه توکلت به خدا باشه... امیدتو از دست ...

ایشالله😟😟بسختی ب عشقم رسیدم حالا ک دلم بچه میخادم باید سختی بکشم..پیش شوهرم خجالت میکشم وقتی نمیشه هرماه..اون میگه فدای سرت چیزی نشده

انشااالله به حاجتت برسی عزیزم ❤❤

مرسی گلم خداازبونت بشنوه 💓💔

یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور  استرس رو بذار کنار  ...

عزيزم خود رازيانه رو دم كنيم بخوريم همون اثر رو داره ؟؟؟؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
عیبی نداره درست میشه ایشالله

ایشالله