لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 عنوان خیلییی دلم شکسته😔 231 بازدید | 13 پست سلام..من چندماهه اقدامم فولی خوب دارم شوهرمم سالمه باردار نمیشم دکتر امروز گفت باید iuiانجام بدی ایقد دلم شکست ک باگریه اومدم خونه اینم بگمpocهستم با دارو فولی خوب دارم..اصلا دیگه نمیخام برم دکتر ن دارو بخورم هیچ نمیخام ..خیلییی ناراحتم😔هشت ماهه اقدامم چهارماهه زیرنظر پزشکم 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕 1399/02/11 | 20:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atikhanoom عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 عزیزم خدا بزرگه من برات سوره یاسین میخونم❤ ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
naziiii15 عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 640 ایشالله خدا هیچ زنی رو از نعمت فرزند داشتن محروم نکنه درست میشه توکلت به خدا باشه...امیدتو از دست ندهاگه بخواد میده بهت حالا یا راحت یا سخت چیزی بخواد میشه امیدوار باشمنم برات دعامیکنم
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور استرس رو بذار کنار من پی سی او بودم حتی پریودای نا منظم داشتم ماه دوم باردار شدم همون ماه فقط عرق رازیانه خوردم دیگه هیچی نمیخوردم استرسم نداشتم تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 عزیزم خدا بزرگه من برات سوره یاسین میخونم❤ مرسی عزیزم خودمم چله سوره یاسین ورداشتم ..از هصر ناالان ایقد گریه کردم 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور استرس رو بذار کنار ... من پریودم منظمه دقیقه دقیق...این ماه خوردم دیروز پریود شدم..چشم بازم میخورم 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 اگ مشکل نداربن تا یکسال عیب نداره هرکس بدنش متفاوته توکل بخدا😔 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 ایشالله خدا هیچ زنی رو از نعمت فرزند داشتن محروم نکنه درست میشه توکلت به خدا باشه... امیدتو از دست ... ایشالله😟😟بسختی ب عشقم رسیدم حالا ک دلم بچه میخادم باید سختی بکشم..پیش شوهرم خجالت میکشم وقتی نمیشه هرماه..اون میگه فدای سرت چیزی نشده 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
atikhanoom عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 مرسی عزیزم خودمم چله سوره یاسین ورداشتم ..از هصر ناالان ایقد گریه کردم انشااالله به حاجتت برسی عزیزم ❤❤ ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 انشااالله به حاجتت برسی عزیزم ❤❤ مرسی گلم خداازبونت بشنوه 💓💔 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
elijonaam عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2354 یه ماه از بعد از تموم شدن پریودت تا روز تقریبا ۲۰ عرق رازیانه بخور استرس رو بذار کنار ... عزيزم خود رازيانه رو دم كنيم بخوريم همون اثر رو داره ؟؟؟؟ مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
naziiii15 عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 640 ایشالله😟😟بسختی ب عشقم رسیدم حالا ک دلم بچه میخادم باید سختی بکشم..پیش شوهرم خجالت میکشم وقتی نمیشه ... عیبی نداره درست میشه ایشالله
لپو_b مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1098 عیبی نداره درست میشه ایشالله ایشالله 😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕