2777
2789

بچه ها سلام

واسه اینکه سهام عدالتمو بفروشم باید تو سایت درخواست بدم ؟ خود دولت میخره یا باید خودم مشتری پیدا کنم ؟ سهامم ۴۹۲ هزارتومنه الان ارزشش چنده ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 💙💙💙

🏃🏻‍♀️

سلام

سهام شما الان 5میلیونه ارزشش

باید اول برین سامانه سهام عدالت و اونجا قسمت ازادسازی سهامتونو به روش مستقیم ازاد کنین

بعد برین دفاتر خدمات پیشخوان و کد بورسی بگیرین

برنامه asa رو نصب کنین و وارد بورس بشین

اونجا خیلیا تو صف خرید هستن و شما فقط گزینه فروش و میزنین و سیستم بطورخودکار سهامتونو میفروشه و پولشو براتون واریز میکنه.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
سلام سهام شما الان 5میلیونه ارزشش باید اول برین سامانه سهام عدالت و اونجا قسمت ازادسازی سهامتونو ب ...

ممنونم نازدونه جون 😘

عزیزم برم پست بانک بگم کد بورسی میخوام بهم میدن ؟ این بورس اموزش خاصی نداره ؟

🏃🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم نازدونه جون 😘 عزیزم برم پست بانک بگم کد بورسی میخوام بهم میدن ؟ این بورس اموزش خاصی نداره ؟

بله میدن عزیزم.

اموزش که میخواد یعنی باید کمی ازش سردربیارین که ضرر نشه براتون.اما اگرم سردرنیاوردین اصلا نفروشین نگهش داشته بلشین بهترین کاره

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
بله میدن عزیزم. اموزش که میخواد یعنی باید کمی ازش سردربیارین که ضرر نشه براتون.اما اگرم سردرنیاوردی ...

نازدونه جون اموزش های مبتدی رو از کجا یاد بگیرم ؟

به نظرت این سهام ۵ تومنی چند ماه بمونه چیزی بهش اضافه میشه تو بورس ؟ به نظرت بفروشیم یا بدیم دست دولت یا خودمون بزاریمش تو بورس ؟

🏃🏻‍♀️

نازدونه جون اموزش های مبتدی رو از کجا یاد بگیرم ؟ به نظرت این سهام ۵ تومنی چند ماه بمونه چیزی بهش ا ...

عزیزم چندتا کتاب هست حالا وقت هست تا اون موقع معرفی میکنم.

ببین سهامش خیلی با ارزشه من لیست شرکتاشو دیدم اکثرا بانک های خوب و شرکتای معروفن پس احتمال 100در 100 رشد خواهد داشت و کمترین رشدش دوبرابر شدنشه پس بهترین کار اینه ازادسازی مستقیم ک کردین دیگه نفروشین اصلا قید بورس و بزنین و نگهش داشته باشین شدیدا امکان رشدش زیاده.ممکنه پشیمون بشین از فروختنش.اگه مشکلی ندارین حتما نگا داشته باشین.

عزیزم چندتا کتاب هست حالا وقت هست تا اون موقع معرفی میکنم. ببین سهامش خیلی با ارزشه من لیست شرکتاشو ...

ممنونم نازدونه جون مثلا تا چقدر دیگه احتمالش هستش رشد کنه ؟ من میخوام بفروشمش ولی نه الان ، میخوام چند ماه بعد که میخوام جهیزیه بخرم ارزشش بیشتر شه بعد بفروشم ، با توجه به شرایطم بهترین کار چیه به نظرت ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم 😘

🏃🏻‍♀️

ممنونم نازدونه جون مثلا تا چقدر دیگه احتمالش هستش رشد کنه ؟ من میخوام بفروشمش ولی نه الان ، میخوام چ ...

اگه میخواین بفروشین خب حداقل صبرتون اگه یکسال باشه خیییلی رشد خوبی میکنه ولی اگه عجله دارین واسه مثلا دوسه ماه خب تو بورس ی دفعه میبینی یه روز 1ملیون سود کرد یه روز ضرر کرد بستگی داره شما صبرت چقد باشه ک به سود رسید بفروشی

اگه میخواین بفروشین خب حداقل صبرتون اگه یکسال باشه خیییلی رشد خوبی میکنه ولی اگه عجله دارین واسه مثل ...

چشم

خیلی ممنونم عزیزم‌خیلی لطف کردید 😘😘😘😘💙

🏃🏻‍♀️

چشم خیلی ممنونم عزیزم‌خیلی لطف کردید 😘😘😘😘💙

💝💝💝💝💝💝💝💝