2777
2789
عنوان

قهر باجناقا

798 بازدید | 16 پست

امروز خونه مامانم بی خبر رفتم که مامانم بچه امو ببینه شوهر من با شوهر خواهرم قهرن عصر شوهر خواهرم زنگ زد میخواست بیاد خونه مامانم فهمید ما اونجاییم گفت اگه شوهرش دیر میاد ما به سر بیایم فهمیدم از صبح زنگ زدن میخوان بیان ولی مامانم من رفته بودم دیگه حرفی نزده بود کخ اونا میان منم فهمیدم از صبح قراره بیان چون بی خبر رفته بودم زنگ زدم شوهرم که دیگه حونه مامانم نیاد فقط بیاد دنیالم بریم حونه اونا بیان دوشنبه هم با خواهرم خونه مامانم بودم سر یه قضیه از مامانم ناراحت شدم به شوهرم زنگ زدم الکی گفتم شوهر خواهرم میاد بریم بیا بریم حونه امروز هم که واقعا میخواست بیاد و من زنگ زدم اینا میان ناراحت شد که چرا هر بار ما اینجاییم اونا زنگ میزنن میان و چرا مامانت به اونا نمیگه نیان به تو‌میگه برو در صورتیکه مامان بیچاره من زنگ زده بود به اونا نیان من کفتم اونا از صبح گفتن میان بیان ما میریم حالا شوهرم ناراحت شده میگه از بس من هر روز خونه مامانت اومدم براش عادی شدم اونا میان بهشون نمیگه نیاین ما باید بریم و‌اشتیاه فکر میکنه هر چی هم میگم من زنگ زدم بیان مامانم گفته نیان باور نمیکنه و میگه دیگه حق نداری بری حونه مامانت اعضابمو خورد کزده منم بهش فقط گفتم ایشالا سر خانواده تو بیاد چنین جیزی بفهمیذ مامانمو چفدر سر قهرتون دارید اذیت میکنید دیگه نمیدونم چیکار کنم با این شوهر و‌لجبازیش مامانمم زنگ زد چرا رفتید فردا ظهر بیاید اونجا شوهرم قبول نکرد میگه دیگه اونا بیان ما نمیریم خونه مامانت

باجناق فامیل نمیشه،ژیان ماشین

من نمیدونم مردا چه مرگشونه باعث جدایی دوتاخواهروهمخون میشین،کینه وعقده دارین بریزین تودل صاحب مرده تون دیگه،مگه ماازداداشای عنترتون بدمون میاد تو ظاهراعتراض میکنیم؟وباعث جدایی شمامیشیم؟شمام خفه خون بگیرین دیگه اه😑

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دروغ مصلحت آمیزی که باعث آشتی بشه گناه نداره به شوهرت بگو راستش اون پشیمونه خیال آشتی داره روش نمیشه غرورشوخردکنه چندبارخواسته مااونجاییم بیاد که قضیه تموم بشه من بخاطرتوقبول نکردم خلاصه با خواهرت همکاری کنیدتموم بشه مادرتم این وسط غصه نخوره حیفه عمرکوتاس

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

😐 چه لوس و بی منطقن 

اصلا خوشم نیومد از رفتارشون

کار تو و خواهرتم زشته ک زنگ میزنین فلانی نیا این میخواد بیاد

شما باید اینا رو چش تو چش کنین 

ن ایکه هی ماجرا رو کشش بدین خیلی بده اینطوری 

😂ولی خودمونیم خوش بحال خودم 

😃 نیمه گمشده گور ب گور شدم باجناق ماجناق نداره😁 راحته 

شوهر که نیس لوکه خوش شانسه 😐😂 

ولی من خانواده شلوغ دوس دارم 

😁 هر شب خونه یکی جمع شی 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منم دوتا شوهر خواهر هام باهم قهرم من ازدواج کردم یکی ازشون خیلی عقده ای اشتی نمیکنه الانم با شوهر من حرف نمیزنه میگه چون اون اینجوریه حتما اینم اینجوریه ولی شوهرم با شوهر خواهر دیگم حرف میزنه و خونه هم میریم الان ابنا ۳ تا باجناقن یکیشون اصلا با این دوتا که شوهر من و شوهر خواهرم هست رابطه داریم ولی با اون نه از بس عقده ای و بیشعوره الان من خیلی وقته خواهرم رو ندبدم ۳ تامون تو یه شهریم ولی بخاطر شوهرش ما نمیتونیم بریم خونه اون

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
باجناق فامیل نمیشه،ژیان ماشین من نمیدونم مردا چه مرگشونه باعث جدایی دوتاخواهروهمخون میشین،کینه وعقد ...

ارام باش اراااام😂 برو ی لیوان اب ولرم بخور فعلا گلوت خشک شد حرص خوردی😂😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

همسرم هرازگاهی به شوخی میگه اگه خواهر داشتی باهات ازدواج نمیکردم..منم میگم پس چطور تو ۲تا داداش داری باهات ازدواج کردم😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم دوتا شوهر خواهر هام باهم قهرم من ازدواج کردم یکی ازشون خیلی عقده ای اشتی نمیکنه الانم با شوهر من ...

چه خوبه خواهرت کوتاه میاد..من بودم تا مرز طلاق میرفتم ولی این کارشو قبول نمیکردم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ارام باش اراااام😂 برو ی لیوان اب ولرم بخور فعلا گلوت خشک شد حرص خوردی😂😙

😂😂😘۲۰دقیقه مونده به اذان،من تجربه کردم خیلی سختهه،امان ازکینه شون فقط..

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
😂😂😘۲۰دقیقه مونده به اذان،من تجربه کردم خیلی سختهه،امان ازکینه شون فقط..

قبول باشه عزیزم

اره میدونم

نمونش بابای خودم و شوهر خالم 

اگه بدونی سر همین‌کدورتشون چ اتفاقی که نیفتاد😞 

خیلی بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرين چه نظره خوبي دادي خوشم اومد

ممنون عزیزم

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

چه خوبه خواهرت کوتاه میاد..من بودم تا مرز طلاق میرفتم ولی این کارشو قبول نمیکردم

چیکار کنه خیلی ناراحته الان من و خواهرم خونه هم میریم اصلا جالبیش اینجاس شوهر من رو اصلا ندیده که بدونه بده یا خوبه گفته خواهرت بیاد ولی شوهرش نیاد .گفتم غلط کرد مگه شوهر من چیکارش کرده که نیاد منم دیگه نمیرم یعنی خواهرادحرف میزنیم ولی دیگع چه میشه کرد شوهرش اینجوریه .ولی شوهرم و خواهر شوهر دیگه م رابطه شون خوبه هرکدوم سرشون تو کاز خودشونه و شوهرم جوری برخورد میکنه بی احترامی نشه ولی نمیدونم اون چرا اینجوریه 

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R