2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

180 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها بتام با ۷ روز تاخیر دو روز پیش بود ۵۱ الان شده ۲۳ و نیم و دکتر گفت حاملگی ضعیف و سقط میشه الان تو یه ماه افتادم هر کی تجربه ای داره تو این زمینه مثلا علت و اینکه سقطش دردناک بود یا نه بیا بگه

عزیزمم غصه نخووور💜💜دکتر نگفت چرا اینجوری شدع؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
من بارداری پوچ داشتم تشخیص فقط با سونو هست

منم پسرمیخاممممم 😄کناردخترای نازم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته پنجم رفتم سنو ساک حاملگی خالی بود گفته دو هفته بعد برم خیلی استرس دارم نکنه پوچ باشه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
فک کنم به این میگن بارداری شیمیایی یعنی اینکه بتا میره بالا بعد میاد پایین وسقط میشه من داشتم چندرو ...

دردش زیاد بود? واس من تشخیص داد که باردارم ولی گفت ضعیفی سقط میشه

من كه بتام ثابت مونده اما نميدونم چرا دكتر ميگه طبيعيه اما حس ميكنم مشكل داره

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
من ازمایش دادم هر روز هورمون اچ سی جی میاد پایین واسه شما علتش چی بود

من قبل از حاملگی پوچم آزمایش دادم اینجوری بودم خواهرشوهرم پرستار به دکترشون گفته بود اونم گفت بدنش آمادگی بارداری رو برده بالا ولی بعد چند روز اومد پایین دو ماه بعدش باردار شدم که اونم متاسفانه پوچ بود سقط شد 

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند
بارداری اول  دکترم گفت طبیعیه بین هر ۵ خانم که بار اول باردار میشن یه نفر سقط میکنه و جای نگرا ...

واس منم اولیشه نمیدونم چرا خیلی نگرانم اخه فامیلم با همسرم تو واسه پسرت دکتر رفتی?که خدا روشکر مشکلی بوجود نیومد?