2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بقیش؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

تاجایی ک یادمه اجازه ندادم جنس مخالف بخواد توهینی بهم کنه.ادم بایدخودش جوری رفتارکنه ک طرف مقابل جرات کوچیکترین جسارتی رو نداشته باشه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی...

باشه شما افریده نشدی که بازیچه دست کسی بشی شماخلق نشدی که باهرچراغ سبزی دلت روببازی لطفن برای خودت احترام بزار این اشکالی نداره که سن شما بالا رفته ومجردی مشکل اینجاست که به اسم ازدواج شخصیتت روزیر سوال میبری...فکرنکن باارایش وتاب دادن موهات دلبری میکنی نه...توفقط برباد رفتن ارزش خودت رونمایش میدی مردیکه توروبرای ارایشت بخاد مردتونیست بلکه دشمن شخصیت توست چون بزودی ارایشت رونمیبینه اخه وسایل جدیدتری هم میاد به بازار...دختر عزیز هروز خدابرای توست اگر قدر خودت روبدونی اگ نخای براحتی بایک پیام بایک لبخند وبایک ذره محبت پوچ توخالی بعضیا دلت روببازی بعضی از پسرا منتظر نقطه ضعف تو هستن خودت رو بی ارزش نکن خودت رو بالابگیر خودت رو دوست داشته باش عزیزم این اشکالی نداره که خونواده سخت گیری داری باورکن سختگیری وبداخلاقی اونا می ارزه به تمام رنجهاییکه دریک انتخاب کورکورانه باید تحمل کنی انتخاب امروزت فقط به نفع یاضررخودت نیس بلکه توهستیکه اینده کشوررومیسازی توهستیکه باید یک شیرزن ویایک شیرمردو تربیت کنی پس اول خودت شیرزن باش ...غیرت پدرو برادر اشک مادر شخصیت خونوادگیت بسته به انتخاب امروز توست خودت رو دوست داشته باش خوب باش وخوبی کن

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...