2821
2789

وایه کباب چی هست؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باورت میشه یادم نمیاد لعنتی روزه با ددم چیکارا میکنه  هیچی یادم نمیاد کباب فیله های من عالی بو ...

یه ذره فکر کن دیگه

تو رو خدا

از الان بذارم تو مواد

قبول باشه

رفیقم بود 
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ واسه

😁

تو بودی گفتی ساید نخرم 🤨

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

کره اب شده نمک فلفل کیوی برای نرم شدن

البته اول با کیوی یکی دو ساعت استراحت میدم بعد درمیارم با نمک و فلفل و کره میذارم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
یه ذره فکر کن دیگه تو رو خدا از الان بذارم تو مواد قبول باشه

اهان نمک و فلفل کم پیاز و همین فکر کنم بزار خوب بمونه اگه فیلت عالی باسه همینا کافیه براش 

اره دیگه همینا باید باشه 

چیزی دیگه ایب نزنیا چون طمعش و عوض میکنه  کباب فیله به طمع خودشه خوشمزس

درخواست🚫
سس ورسترشایر. خردل. روغن زیتون. رزماری.. فلفل.. نمک هم نزن سفت میشه... بذار حداقل یه شی تو مواد بمون ...

لاکچری لعنتی

سس ورستر شلیر چیه

خردل ندارم

اوووف رزماری هم نیست

رفیقم بود 

اگه کباب ساده بخوای که پیاز و نمک و فلفل و ابلیمو در اخر

ولی اگه کباب ترش مخصوص بخوای که هلاکش هم میشی دوقاشق پودر گردو یه قاشق پر سبزی عطری مثل نعنا و پونه دوقاشق رب انار و پیاز درشت نمکک و فلفل و کمی روغن رو میریزی تو میکسر انقدر له میکنی که مثل خمیر بشه بعد میزنی به گوشتات و حداقل ۵ ۶ ساعت میخوابونی تو مواد. 

بعد موقع سیخ کشیدن مواد لعنتی و جذاب رو جدا میکنی و تو یه طرف باشعله کم سرخ میکنی میزاری کنارغذات😥

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀