2777
2789
عنوان

کیا سگ خونگی دارن

178 بازدید | 13 پست

دوستان کیا سگ خونگی دارن منم ی یک دیدم خیلی خوشم میاد ۸ میلیون میگه ولی این یک بزرگ میشه خیلی بامزس موندم بخرم یا نخرم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نژادش چیه درموردش تحقیق کن ببین زود زود باید ببری دامپزشک شامپو و وسایلاش گرونه محبت زیاد م ...

خیلی بامزس ولی میگن نجسه منم موندم بخرم یا ن نژادش و گفت یادم رفت ولی اصله شناسنامه داره از ۲ ماه فک کنم گف باید ببرم دکتر 

این سگ الان بچه هستش ولی بزرگ شه اینطوری میشه 🤤😨 ولی قشنگ حرف میفهمه دست میده دستشویی و خودش بلده و این چیزا دیکه 

این سگ الان بچه هستش ولی بزرگ شه اینطوری میشه 🤤😨 ولی قشنگ حرف میفهمه دست میده دستشویی و خودش بلده ...

دوبرمن میخوای؟!

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
دوبرمن میخوای؟!

نمیدونم ک ولی شبیه این سگه خیلی بامزس خدا عاشقش شدم ی ۳ ماه خونه نگه دارم بعد ببرم ببندم ویلا اونجا مواظب باشه 

نمیدونم ک ولی شبیه این سگه خیلی بامزس خدا عاشقش شدم ی ۳ ماه خونه نگه دارم بعد ببرم ببندم ویلا اونجا ...

اگه این عکس و میخوای دوبرمن ،بگیر خب 

اگه این عکس و میخوای دوبرمن ،بگیر خب 

خوبه ب نظرت ولی الانش خیلی بامزس بزرگی شو دوس ندارم فقط اگه گرفتم بعد ی چیزیش شد مرد من ۸ میلیونم ب درک میره خخخخ

این قیافش خیلی فرق میکنه ببینید عاشقش میشید بخدا مثل تو عکسای اینترنت نیس ی چی دیگس بانمک ترین سگیه ک دیدم 

خوبه ب نظرت ولی الانش خیلی بامزس بزرگی شو دوس ندارم فقط اگه گرفتم بعد ی چیزیش شد مرد من ۸ میلیونم ب ...

😑😑🤔یا باید حیوون رو دوست داشته باشی یا نه! کوچیکه با مزه بزرگ بشه دوسش ندارم چیه؟! همه موجودات بچه هاشون بانمک و دوست داشتنی هستن ،از آدم بگیر تا جوجه مرغ..

😑😑🤔یا باید حیوون رو دوست داشته باشی یا نه! کوچیکه با مزه بزرگ بشه دوسش ندارم چیه؟! همه موجودات بچ ...

خخخخخخ مال من رود فایلره از طرف پرسیدم