2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

294 بازدید | 19 پست

امروز نشسته بودیم یهو گفت میدونستی بعضی زنا برای اینکه پریود نشن قرص میخورن ک کل ماه رمضون رو روزه بگیرن !!!! 

« من ک خیلی وقت بود اینو میدونستم اما لحن شوهرم جوری بود ک تاااازه شنیده اینو هیچوقت قبلا راجب این حرف نزدیم » 

منم کفتم اره شنیدم 

گفتم خب این اطلاعات از کجا بهت رسیده تو ک نمیدونستی 

گفت هیییچی رفیقم اومده بود مغازه داشتم موهاشو کوتاه میکردم گفت خانمم گفته برو برام قرص بخر ک نمیخوام عادت ماهیانه بشم همه روزه ها مو بگیرم 

یعنی من واااااقعا شاخ در آوردم از حرفش چطور یه مردی میاد جلوی چند تا مرد تو ارایشگاه درمورد زنش این حرفو میزنه 

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد پهن میتونه تو مغزه یه نفر باشه که بیاد از زنش اینجوري بگه

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

من احساس کردم شوهرم دروغ گفت و از زنی این حرفو شنیده

من احساس کردم میخواد بابت یه موضوعي مطمئن شه🤦🏻‍♀

به هرحال بزن تو دهنش تو دقیقا نميدوني واسه چي زدي ولي اون میدونه واسه چي خورده ، یه مرد اونم متاهل نباید راجب این چیزا با رفیقاش صحبت کنه و در کمال وقاحت بیاد بگه اووو اینکه چیزي نیست و فلان.

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

ملودی جان شما بعدش چی گفتی؟؟؟

من همون موقع گفتم چققققدر بعضیا بیشعورن گ میان میگن 

تا ده دقیقه بعد ک بحث خوابید گفتم خلاصه امروز سوتی بدی دادی 

به شوخی سه چهار تا محکم زد پس گردنم گفت چ سوتی دادم ها بگوووو

...