2777
2789
عنوان

پدر شوهراتون شغلشون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 89 پست
خخخخ پس چرا من تا الان مثل کره های معمولی صبحانه میخوردم ؟ خخخ اشتباه میزدم ؟

نه عزیزم اون ک کره درست .روغن زردو میگم .کره آب شدست.یه چیزایی روشه نمیدونم شما چی میگین بهش اونارو بر میداری .بعد میذاری سرد شه تو یخچال نگدار استفاده کن رو برنج.و...بعضی ها به عنوان صبحانه میخورن با اره و شیره اینا...

خیلی خوشمزه برا غذا استفاده کنی مخصوصا تخم مرغ کدو😥...

کارگاه تراشکاری داره همسرم هم پیش پدرش هست خیلی هم مرد خوبیه اگرچه دخل و خرج با هم نمی‌خونه اما من هیچوقت تو مسایل پدر پسری دخالت نمیکنم همسرم گاهی پیش من شکایت می‌کنه اما من مثل دیوار حرفی نمی‌زنم از خدا میترسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش متنفرم. شوهرمو سر یه چیزی که خودش مقصربوده نفرین کرده و ما باهاش حرف نمی‌زنیم اصلاااااا...همه حرف بارش کردن ولی چه فایده دل همسرمو شکسته و اینم به هیچ عنوان حاضرنیست باهاش حرف بزنه 

کارگاه تراشکاری داره همسرم هم پیش پدرش هست خیلی هم مرد خوبیه اگرچه دخل و خرج با هم نمی‌خونه اما من ه ...

ببخشید ی سوال میشه بپرسم در امدشون خوب هست یا نه؟سوالم واجب بود برا کاری میخوام...حالا اگر دوست ندارید جواب ندید ...ببخشید

کارگاه تراشکاری داره همسرم هم پیش پدرش هست خیلی هم مرد خوبیه اگرچه دخل و خرج با هم نمی‌خونه اما من ه ...

آفرین عزیزم

به تو میگن زن زندگی

خوشبخت بشین

خدایا شکرت

به پسراش نمیده؟

نه عزیزم خدا روشکر ما خودمون زحمت میکشیم هزار بار شکر خدا ک منت پول پدرشوهر و مادرشوهرم سرم نیس یه روز بخاد بزورم پول بده احتمال زیاد قبول نکنم پول ادم خسیس ک بدرد خودش نخورده برا زندگی منم اومد نداره

فک نکن خانمش بهتره یکی از یکی بدتر درخساست

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
ببخشید ی سوال میشه بپرسم در امدشون خوب هست یا نه؟سوالم واجب بود برا کاری میخوام...حالا اگر دوست ندار ...

اختیار دارین چیز مهمی نیست که نخوام بگم راستش درآمد زندگی ما از قالبسازی که شغل همسرم هست پدرشوهرم درآمدش کمه حدود ماهی متوسط چهار پنج میلیون که خرج‌مواد اولیه و کارگاه هم هست اما همسرم قالبسازی می‌کنه تو کارش هم خیلی حرفه ای هست اونم گاهی توی یکماه چهل پنجاه میلیون درآمد داره و دو سه ماه بدون هیچ قراردادی میگذره بستگی داره که با چه کارخونه ای کار کنید البته پدرشوهر من بسیار مرد دقیق و پرکاری هست ولی ذاتا بیش فعالی داره و نمیتونه روی کاری تمرکز کنه مشکل فعلی همسرم با پدرش کوهی از کارهای تلنبار شده هست 

اختیار دارین چیز مهمی نیست که نخوام بگم راستش درآمد زندگی ما از قالبسازی که شغل همسرم هست پدرشوهرم د ...

اخه همسر من جوشکار هست تعریف الکی نباشه بسیار حرفه ای برا ی شرکت کار میکنه حقوقش بد نیست اما خودش میگه میخام کارگاهی مغازه چیزی بزنم خودم کار کنم اما همش میترسه نگیره چون گفتید ایشون کارگاع تراشکاری دارن میخاستم ببینم در امدش چجوریه همسرتون یعنی کارگاه قالب سازی دارن؟

اخه همسر من جوشکار هست تعریف الکی نباشه بسیار حرفه ای برا ی شرکت کار میکنه حقوقش بد نیست اما خودش می ...

خوب ایشالله میگیره روزی دست خداست ولی من پیشنهاد میکنم کنار کار شرکت برای خودش هم کار کنه تا مشتری ثابت پیدا کنه در کل کارش خوبه اما ممکنه مدتی بدون درآمد باشید مثل هرکار آزاد دیگه ای 

بهر حال باید دل رو بدریا زد از پارسال کار یکم بهتر شده ایشالله بهتر هم میشه 

پدرشوهر من هم ذوب آهن اصفهان کار میکرد اومد بیرون و شروع کرد البته با شرایط روحی که گفتم کارش خوب نمیگیره با اینکه مشتری هم زیاد داره